Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Vrhunski trubači Požarevac nastupaju na vašem veselju

Ako ste poželeli da se na vašem slavlju čuju najbolje pesme i najbolja kola onda je poziv trubači Požarevac najbolje rešenje. Nastupom trubačkog orkestra koji je poznat u celoj Srbiji vaše veselje biće događaj o kome se priča jer upravo su trubači Marka Danića orkestar kojeg najradije pozivaju i estradni umetnici na svoje slavlja jer smo orkestar koji se dokazao svojim kvalitetom. Višestrukim pobedama na festivalima trubačke muzike i na takmičenjima dokazali smo izvrsnost u sviranju svih vrsta pesama. Naš bogati repertoar koji broji preko 2.000 numera daje vam mogućnost da odaberete sve one pesme i ona kola koja najviše volite da se čuju na vašem veselju.

Trubači snimanje Novogodišnjeg programa

Kvalitet trubačke muzike našeg orkestra poznat je širom Srbije i van granica naše zemlje jer svi su videli nastupe orkestra Marka Danića u emisiji Žikina Šarenica, u rijalitiju Parovi kao i na mnogim našim nastupima na festivalima, na narodnim okupljanjima i na koncertima poznatih estradnih umetnika.

Pozivom trubača u Požarevcu imate garanciju da će vaše slavlje biti događaj o kome će se pričati i da će na vašem veselju sve proteći onako kako ste vi to planirali. Sada je pravi trenutak da pozovete naš orkestar i da u najboljem raspoloženju provedete veselje. Nastupom našeg orkestra ćete uveličati svoj važan događaj i uživati zajedno sa svojim prijateljima na vašem slavlju.

Pozvali su nas svi koji su čuli kako nas orkestar nastupa na veseljima a vi ćete biti sigurni da će na vašem slavlju iz našeg bogatog repertoara trubačke muzike se ređati pesme i kola u savršenom redosledu koje vama najviše odgovara.

Iskusni trubači Požarevac

Naše iskustvo je duže od dve decenije. Nastupi na svim slavljima i veseljima širom Srbije i okruženja dokaz su koliko je orkestar Marka Danića poznat i popularan.

Za sve vaše svečanosti, za svadbe, krštenja, punoletstva, za vaša velika i mala slavlja orkestar najboljih trubačkih umetnika je spreman da vrhunskim izvođenjem pesama i kola zadovolji ukusu vas i vaših gostiju.

I staro i mlado raduje se na prve zvuke naših truba.

Najbolji orkestar u srbiji, trubači Marka Danića već sa prvim odsviranim tonovima trube unose sreću i radost na vaše slavlje. Sviramo kod kuće domaćina, kod crkve, kod opštine, nastupamo na veselju kada se iznosi torta pred goste i u svim važnim trenucima vašeg slavlja.

Odlične pesme na vašem slavlju

Naš orkestar će nastupiti da odličnim izborom pesama i kola podigne atmosferu na vašem veselju.

Sve što je potrebno je da nas pozovete, da zakažete trenutak kada trubači Marka Danića dolaze na vaše slavlje i da uživate u najlepšem veselju.

Gosti koji ste pozvali na slavlje biće oduševljeni veseljem koje ste priredili za njih jer su trubači Požarevac garancija odličnog veselja i najboljeg slavlja.

Pozovite odmah trubači Požarevac

Uživajte u svim trenucima proslave uz orkestar koji preporučuju svi u Srbiji. Često nastupamo i u zemljama okruženja jer naša popularnost doseže do svih država u kojima žive ljudi sa Balkana, koji znaju da se veselje istinski može proslaviti samo uz zvuke trube.

Javite nam se, zakažite trenutak kada želite da se trubački orkestar pojavi na vašem slavlju i uživajte u svim trenucima slavlja.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube