Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

O nama

Orkestar Trubači Marka Danića, osnovan je pre dve decenije i za ovih 20 godina postojanja osvojili smo mnoge nagrade, priznanja i ono najvažnije, postali orkestar koga svi vole kada gostuje na veselju.

Trubači Marka Danića

Naš orkestar je uvek spreman da svira najlepše pesme na svim vašim proslavama. Bilo da pravite slavlje u gradu, varošici ili selu, trubači Marka Danića su uvek tu za vas da najboljom muzikom ulepšaju svako vaše slavlje. Nastupamo kako u Srbiji, tako i državama okruženja – Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji kao i u državama zapadne Evrope. U mnogim evropskim gradovima žive ljudi poreklom sa Balkana koji nas rado pozivaju na svoja veselja jer žele da trubačkom muzikom izvornom sa juga Srbije ulešaju slavlje daleko od otadžbine.

Veoma su gledani naši nastupi na televizijama na kojima često gostujemo kao što je nastup u Žikinoj Šarenici, rijalitiju Parovi na Happy TV, kao i na TV BN.

Trubači za sve vrste veselja

Rado se odazivamo na pozive za sva vaša veselja. Bilo da pravite privatno veselje kao što je venčanje i svadba, veridba, proslava rođenja deteta, krštenja, proslava rođendana ili punoletstva ili poslovna slavlja, trubači Marka Danića su uvek tu za vas.

Sviramo sve pesme i kola po želji domaćina

Svaki detalj je podređen vašim željama. Od izbora pesama koje će naš orkestar svirati na vašem slavlju, redosleda pesama, odevanja… Kod nas je sve uvek podređeno vašim željama i zahtevima. Zato nas pozovite i uverite se u kvalitet i našeg trubačkog orkestra.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube