Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Vrhunska proslava uz najbolje trubače u Hrvatskoj

U danima veselja i proslava, pravi vrhunac svakog zadovoljstva jesu trubači Hrvatska koji sa najvećim zadovoljstvom dolaze da na vašem slavlju naprave odličnu atmosferu.

Mi znamo da sviramo sve pesme koje vaši gosti sa radošću očekuju i zato nas uvek možete pozvati na svako slavlje, bilo veliko ili malo, privatno ili poslovno.

Kada se organizuje proslava, pored želje domaćina da sve protekne u najboljem redu odlično je poznato da bez sjajne muzike nema dobrog provoda. Truba je uvek bila i ostala instrument koji se čuje na svim vrstama proslava jer su se još u najstarija vremena trubama najavljivali važni i veliki događaji.

Zato su trubači i u današnje vreme najradije viđeni muzičari na svim vrstama slavlja.

Trubači na svadbi

Trubači na svadbi

Atmosfera kakvu naprave majstori trube, orkestar Marka Danića događaj je za pamćenje.

Naš orkestar svira sve što vi poželite da slušate, pesme, kola, domaću i stranu muziku, filmsku muziku, valcere, klasičnu muziku i filmske hitove. Na vašem slavlju sviraćemo pesme upravo onim redosledom koji vama najviše odgovara.

Uživanje najbolje kada svi prisutni začuju odlične zvuke trube koji na vašem slavlju prenoe atmosferu koja vlada na festivalu trubača u Guči.

Od nas možete očekivati samo najbolje jer nas preporučuju i najveći estradni umetnici i pozivaju na svoje koncerte da sviramo zajedno sa njima, da atmosferu podignemo do usijanja.

Uz kvalitet trube i trubačke muzike, uživanje će biti potpuno jer su svi članovi našeg orkestar profesionalci koji potiču iz trubačkih porodica u kojima se truba neguje generacijama.

Zato je naša muzika najbolja

Mi sviramo iz srca, iz duše a to će svi prisutni osetiti jer će lepota muzike osvojiti sve prisutne.

Za najbolja slavlja trubački majstori su spremili liste pesama koji možete odabrati iz našeg repertoara a koji broji preko 2.000 numera i na vašem veselju uživati u onim pesmama koje najviše volite da slušate.

Možete nam se javiti putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a a mi ćemo odmah odgovoriti i ispuniti svaku vašu želju i svako vaše očekivanje.

Sviraćemo pesme po redosledu koji ste odabrali, u trenucima kada ste a takođe i u toku veselja možete naručiti od našeg orkestra pesme koje volite.

Kada se podiže čaša, kada se nazdravlja, kada se najavljuju važni trenuci tokom dana slavlja trubači Hrvatske tu su da svojim vrhunskim nastupom uveličaju vašu proslavu.

Javite nam se, zakažite dolazak našeg orkestra i uživajte u svim trenucima vašeg slavlja.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube