Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Veselje uz trubači Beograd je pravi izbor za vaš događaj

U lepoti trubačke muzike proticali su najlepši i najradosniji trenuci na svim slavljima u Srbiji u proteklih preko 100 godina.

Ako ste upravo pronašli naš sajt jer su vam potrebni trubači Beograd možete biti uvereni da smo mi upravo orkestar idealan za vaša veselja.

Pesme za trubače

Kada pravite spisak pesama za trubače i želite da se čuje ono najbolje i najlepše samim pozivom našeg orkestra, pod vođstvom proslavljenog trubačkog umetnika Marka Danića, uvek se možete lako dogovoriti i dobiti savete i sugestije koju pesmu ljudi vole da slušaju, kakav redosled pesama za veselja ostvaruje najbolju atmosferu.

Sve pesme koje ste vi i vaši gosti poželeli na slavlju, bilo da pravite veselje povodom rođendana, punoletstva, krštenja, venčanja, proslave godišnjice braka ili nekog drugog veselja orkestar trubači Beograd će najlepše da odsvira.

Trubači Beograd popularan orkestar

Trubači nastupaju nakon venčanja
Naš orkestar, koji je popularan kako u Srbiji tako i u okruženju je spreman da u bilo koje doba godine na vašem slavlju nastupi i da savršenim izborom pesama i kola ulepša vaše veselje.

Bilo da preferirate narodnu domaću muziku ili strane pesme i hitove budite sigurni da je naš orkestar spreman da savršenim izvođenjem muzike na vašem veselju atmosferu zagreje do usijanja.

Zato smo proveli mnoge sate i dane uvežbavajuići najnovije pesme i hitove kako bi smo perfektno svirali upravo po vašoj želji.

Trubači Beograd tu su da vama i vašim prijateljima u lepšaju trenutke slavlja.

Sve što je potrebno jeste da nam se javite i u tačno dogovoreno vreme naš orkestar nastupiće na vašoj proslavi i zadiviti sve prisutne.

Pobednici smo festivala u Guči i osvajanjem nagrada na mnogobrojnim poznatim takmičenjima naš orkestar zaslužio je zvanje najboljih trubača Srbije.

Iz tog razloga često smo gosti i najpopularnijih televizija. U gledanim TV emisijama kao što su Žikina šarenica, Parovi, pokazujemo svoj kvalitet širokoj publici.

Nastupamo i na manifestacijama u gradovima jer smo uvek spremni da ulepšamo proslavu i udovoljimo svakom vašem ukusu.

Kada pozovete naš orkestar putem telefona sa našeg sajta, uvek se lako možemo se dogovoriti kada i koju pesmu treba da sviramo a mi ćemo ispoštovati redosled upravo onako kako ste vi to želeli.

Sviramo kada se dočekuju gosti, kad se ide po mladu, takođe kada se svatove prate, kod opštine ili crkve, kada se torta iznosi pred goste.

Mi smo uvek tu u svakom trenutku možete da nas pozovete da nastupimo kada god vidite da je potrebno da se podigne atmosfera na veselju.

Trubači Beograd su tu za vas da vrhunskim pesmama i kolima atmosferu podignu do najvišeg nivoa.

Javite nam se da uz trubače sa svojim najdražima provedete lepe i srećne trenutke.

 

 

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube