Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Uz trubači Koper orkestar poznat u Sloveniji veselju nema kraja

Svaki dan u godini povod je za neko slavlje. Trubači Koper odlično znaju da su veselja povodom krštenja, veridbe, svadbe venčanja, godišnjice braka kao i privatnih i poslovnih slavlja prilika da se prijatelji i familija okupe na jednom mestu i zajedno provedu vreme koje će ostati u najlepšem sećanju dugi niz godina. Koper je stari slovenački grad na primorju i najveća luka Slovenije. Sa svojom prelepom arhitekturom u kojoj se ističe srednjevekovni stil gradnje, Koper je savršeno mesto za sve vrste proslava.

Trubači snimanje Novogodišnjeg programa

Naš orkestar će ispuniti svaku vašu želju i na vašem slavlju svirati sve one najlepše pesme i kola iz našeg bogatog repertoara trubačke muzike. Bilo da volite domaću ili stranu muziku, narodnu ili zabavnu, budite sigurni da ćete pozivom majstora trube orkestra Marka Danića na svojem slavlju imati najbolju atmosferu.

Uz trubači Koper se uvek veselilo

Veselja uz trubače potiču još iz starih vremena jer su se tokom stoleća uz zvuke trube slavili važni događaji. Proglašavali su sve vladari, slavili su se pobede, slavilo se zbog postignutog mira. Uz zvuke trube veselilo se, igralo se i pevalo. Jednom rečju, truba i veselje povezani su jedno sa drugim zato se i dan danas uz trubače najbolje slavi i veseli.

Trubači su orkestar koji je spreman da na vašem slavlju svirajući najlepše pesme i kola oraspoloži sve prisutne a da se o vašem veselju govori dugi niz godina kao najlepšem u celom kraju. Cela Slovenija zna da su majstori trube orkestra Marka Danića idealan izbor za svaku vrstu slavlja.

Trubači za veselja

Najveći trubački reperotar pesama i kola

Naš repertoar broji preko 2.000 pesama i kola i obuhvata sve vrste muzike. Odlično sviramo izvornu muziku, narodnu muziku, starogradske pesme, kola, hitove sa estrade kao i zabavne pesme, pop i rok muziku, džez muziku i valcere.

Trubači Koper sa zadovoljstvom će vam svirati i strane hitove, filmsku muziku i valcere sve to u savršenom miksu pesama i kola koji ste vi odabrali. Bio da je vaše veselje veliko ili malo, trubači najbolji u celoj Sloveniji za vas su pripremili odličan provod. Pobednici smo festivala, trubači sa najvećih televizija, orkestar koji je gostovao na koncertima zvezda estrade. Vama smo na raspolaganju za vaše najlepše veselje.

Pozivam našeg orkestra na vašem slavlju atmosfera će biti najbolja a o vašem veselju će se pričati dugi niz godina.

Već se zna da će dolaskom orkestra Marka Danića u Kopar uživati svi.

Gosti nas zato sa nestrpljenjem očekuju, čekaju trenutak kada trubači Koper zasviraju najlepše pesme i kola. Uz trubačku muziku se podiže pehar, nazdravlja, želi dobrodošlica gostima a dug i srećan život slavljenicima. Pozivom našeg orkestra imate garanciju odličnog provoda. Veselje o se priča i govori, događaj koji će ostati upamćen, fotografije i snimci koje će gosti sa nestrpljenjem i radošću na društvenim mrežama deliti sa svima.

Kontaktirajte nas putem telefona, Viber ili Whatsapp-a, pozivom ili porukom klikom na dugme na vašem ekranu i uživajte u najboljem provodu koji ćete imati sa nastupom našeg orkestra.

Pobednici festivala u Guči su spremni da na vašem slavlju naprave vrhunski uspeh.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube