Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Zagreb – Vrhunski orkestar za veselja

Uz trubači Zagreb veselju nema kraja jer smo mi spremni da najboljim izvođenjem pesama i kola do najviših granica podignemo atmosferu na vašem slavlju.

Vrhunski trubači za svadbe

Svi vaši gosti vole da se raduju i da se vesele kako uz izvorne tako i uz starogradske pesme, moderne pesme, domaću narodnu i zabavnu muziku kao i strane hitove, jazz i klasičnu muziku i uz hitove iz popularnih filmova.

Najbolje slavlje da bude, trubači Zagreb pobrinuli su se vrhunskim repertoarom najboljih pesama i kola koji broj preko 2.000 numera.

Od najpopularnijeg orkestra na celom Balkanu, trubača Marka Danića možete naručivati sve pesme i kola koja ste ikada čuli jer naš orkestar odlično zna celokupan repertoar balkanske kao i strane muzike.

Venčanja, punoletstva, ispraćaj u vojsku, veridbe i ženidbe uvek su povodi za odlično slavlje i za provod o kome će se pričati dugi niz godina. Upravo iz razloga jer su naši trubači, vrhunski majstori trubaštva nastupili na vašem veselju.

Kada dođe trenutak veselja i trubači zasviraju na vašem slavlju uvek se gosti okupe oko trubačkog orkestra i u narednih pola sata a nekad i duže sve po želji slavljenika i domaćina izređaju se najlepši hitovi, najbolja kola i veselje dobija dodatni zamah.

Nenadmašan kvalitet trubači Zagreb

Ako se par odlučio i na crkveno venčanje trubači Marka Danića osim nastupa kod opštine sviraće i ispred crkve ili manastira i uvek po vašoj želji najlepšim pesmama podići atmosferu na vašem svečanom događaju.

Uz proslavljene majstore trube, pobednike na festivalu u Guči vaše će veselje biti potpuno.

Ako dolazite iz inostranstva da u svojoj domovini proslavite veselje, ako sa sobom dovodite i prijatelje drugih nacija u naš repertoar možemo uvrstiti i pesme njihovog kraja kako bismo svim vašim gostima upravo svirali ono što vole i žele. Naše iskustvo kao i ogromni uspesi na muzičkoj sceni Srbije garant su uspeha vašeg slavlja. Za sve ove godine bilo je na stotine nastupa i na stotine hiljada gostiju koji su zajednički pevali i veselili se uz trubačke hitove i orkestar Marka Danića.

Provedite se kako se provode najbolji, slušajte najkvalitetnije zvuke na vašem slavlju i dočekajte najsrećnije trenutke u vrhunskom raspoloženju zajedno sa svojim najdražim uz nezaobilazan nastup trubača Zagreb.

Trubači za veselja

Pozovite trubači Zagreb

Naša energija, naše melodije, zlatne trube u rukama naših majstora dovešće vaše slavlje do vrhunca događaja o kome se priča i govori dugi niz godina.

Pozovite naš orkestar i garantujte sebi i svojim prijateljima i familiji najbolji provod.

Pozovite nas pritiskom na dugme telefona, Viber-a ili WhatsApp-a koje vidite na vašem ekranu a koji u sebi imaju podešen naš broj telefona i uživajte u najboljem slavlju sa prijateljima uz orkestar Marka Danića.