Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Zadar najbolji izbor za sva vaša veselja

Trubači Zadar orkestar su koji na vaše slavlje sa zadovoljstvom dolazi da svira najlepše pesme kola, da iz našeg najvećeg repretoara trubačke muzike koji broji preko 2.000 pesama sviramo ono što vi poželite – pesme i kola koja vas pokreću na igru, vaše goste na najbolje veselje.

Trubači orkestar Marka Danića

Za svaki srećan događaj važno je odabrati pravu muziku a vrhunska muzika našeg trubačkog orkestra razlog je zbog kog smo ulepšavali veselja mnogobrojnim slavljenicima tokom naše karijere duže od 20 godina.

Poznati trubači Zadar

Gosti svi na vašem slavlju izuzetno će biti zadovoljni kada začuju trube popularnog trubačkog orkestra Marka Danića jer je upravo naš orkestar pobednik festivala u Guči. Kao nagrađivani majstori trube, spremni smo da na vašem veselju damo sve od sebe da se vaše slavlje pamti dugi niz godina.

Iskusan orkestar trubači Zadar umeju da prepoznaju raspoloženje vaših gostiju i da iz naših zlatna truba se začuje takva muzika koja će za najkraće vreme na vašem slavlju, atmosferu zagrejati da usijanja.

Trubački orkestar sastavljen od iskusnih trubača koji su svi poreklom iz poznatih trubački porodica je vama na raspolaganju. Dolaskom na vaše slavlje sviramo sve po vašim željama. Oko trubača se gosti okupljaju, zajedno se veselite a dan vašeg slavlja ostaje zapamćen dugi niz godina.

Trubači Zadar će za vas svirati pesme i kola po onom redosledu koji ste vi odabrali iz našeg bogatog repertoara trubačke muzike.

Najbolji trubači Hrvatske

Kada poželite, ranije ili na dan slavlja, možete nam reći koje pesme kada želite da sviramo. Recite pesme koje volite, neka vaši kumovi i prijatelji tokom slavlja samo kažu čim požele da čuje neku njima dragu pesmu, da nazdrave za sreću i radost. Mi smo orkestar koji će svaku vašu želju ispuniti i svako vaše očekivanje na radost svih prisutnih ostvariti. Mi sviramo iz srca, iz duše i zato je naša muzika tako dobra da nas preporučuju svi koji su nas čuli kako sviramo na slavljima.

Bilo da je vaše veselje veliko ili malo, budite sigurni da su trubači Zadar pravi izbor, orkestar koji će ispuniti svaku vašu želju i svako vaše očekivanje.

Trenutak našeg dolaska poznat je svima jer se već uz prve zvuke trube orkestra Marka Danića vesele svi.

Sviramo odlično da nas uvek preporučujete, uz nas se radujete, slavite.

Proslava uz trubači Zadar je najbolja

Trubači na svadbi

Trubači na svadbi

Trenutak kada se torta iznosi pred goste svi očekuju da bude proslavljen uz odličnu atmosferu. Trubači Marka Danića će na svojim zlatnim trubama ispuniti sve vaše želje i na vašu radost svirati pesme po izboru, kola koje ste odabrali. Svi gosti na vašem slavlju čestitaće vam i zahvaljivati vam se što ste napravili odličan izbor pozivam trubači Zadar na svoje slavlje.

Uz našu trubačku muziku se slavi i veseli, raduje se i proslavlja i bilo koje slavlje da pravite možete se uveriti da su trubači Marka Danića najbolji izbor za vaše veselje u Hrvatskoj.

Javite nam se, pošaljite nam poruku putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i uživajte u svakom trenutku vašeg slavlja uz dolazak proslavljenog orkestra najboljih trubača na vaše veselje.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube