Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za venčanje orkestar Marka Danića

Ako planirate veselje i želite da vaši gosti uživaju uz najbolju trubačku muziku, onda je za vaše slavlje pravi izbor orkestar Marka Danića. Najbolji trubači za proslave, nastupali smo na veseljima najpopularnijih muzičara i mnogih poznatih ličnosti.

Najbolja je svadba uz trubače

O kvalitetnim veseljima na koja dolaze trubači pročulo se u celoj Evropi i svim delovima sveta pa je Srbija postala zemlja koja se prepoznaje po odličnim trubačkim orkestrima a najbolji trubači Srbije orkestar Marka Danića spreman je da vama i vašim gostima poželi srećno venčanje i odličan provod na svadbi, najlepšim pesmama i kolima. Repertoar kojim raspolaže naš orkestar obuhvata sve vrste pesama i kola koje će vaši gosti obožavati.

Trubači najavljuju mladenačku tortu

Veselju uz trubače nema kraja a kada na veselju nastupaju trubači Marka Danića i kako se približava trenutak iznošenja torte pred goste, svirajući pesme koje ste vi odabrali, trubači ulaze ulazi u salu svečano prateći slavljenicku tortu.

Uz trubače najboljeg orkestra Srbije, vaše veselje postaće glavna tema među svima koji vas znaju. Vaši prijatelji i rodbina uživaće na veselju koje je dostiglo maksimalan uspeh zahvaljujući izboru trubača. Uz Marka Danića i njegov orkestar, proslava protiče uz najbolje hitove svih vremena, uz nove i stare pesme, kola koja se najradije igraju. Budite spremni da danima nakon proslave dobijate pohvale od gostiju, da vam svi čestitaju na odličnom provodu koji ste organizovali za njih.

Pozovite najbolje trubače za venčanje

Uživajte i veselite se uz prvu trubu Srbije, orkestar Marka Danića. Neka vam dan venčanja protekne u najlepšem raspoloženju. Pozovite nas na brojeve telefona ili pošaljite poruku a mi ćemo odmah odgovoriti na svako vaše pitanje i u dogovoreno vreme doći na vaše slavlje.