Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za venčanja orkestar najbolji u Nemačkoj

Uz najbolje slavlje koje trubači za venčanja mogu da prirede u Nemačkoj, vaši gosti će srećni i zadovoljni biti što ste ih pozvali na slavlje o kakvom se može pričati dugi niz godina.

Najlepše venčanje je uz trubače

Lepota trubačke muzike postala je poznata svima a tome doprinosi i popularnost festivala trubačke muzike u Guči, poznatog kao Dragačevski sabor koji svake godine u avgustu okuplja više stotina hiljada posetilaca.

Pobednici festivala u Guči

Za trubače je posebne čast pobediti na ovakvom velikom takmičenju i prilika da majstori trube pokažu svoj kvalitet i znanje pred žirijem, drugim orkestrima i publikom iz celog sveta. Trubači Marka Danića su orkestar koji sa ponosom nosi nagrade, pehare i medalje sa ovog festivala kao najbolji trubači.

Uz vrhunsku muziku, odlično slavlje koje je prilika da se publika proveseli na Balkanski način festival u Guči traje čak po nekoliko dana. Atmosfera je odlična i svi rado čekaju kada će ponovo doći na ovaj popularan skup.

Trubači za venčanja

Trubači Marka Danića u Nemačkoj na vašem slavlju bilo kojim povodom da ga organizujete će preneti atmosferu kako vlada u Guči i vašim gostima pružiti vrhunsko raspoloženje. Za mala i velika veselja, raznim povodima, dovoljno je samo da pozovete orkestar koga će svi hvaliti a slavlje pamtiti.

Nastupamo u celoj Nemačkoj kao i okruženju, u Švajcarskoj, Austriji i u svakom kraju u kom želite da se trubači najbolji pojave. Pozovite naš orkestar jer najbolji trubači za venčanja su spremni da na najsrećnijem danu mladog para vrhunskom muzikom prošaranom melodijama sa Balkana, izvornim i estradnim melosom svako slavlje učinimo događajem za pamćenje.

Zovite najbolje trubače

Ovo je trenutak i prilika da se javite putem telefona da nas pozovete ili da pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp. Takođe možete nas i pozvati putem aplikacije jer smo mi uvek online i spremni da u dogovoreno vreme dođemo na vaše slavlje. Uz sjajan nastup orkestra Marka Danića u Nemačkoj o vašem će se veselju govoriti a vi ponosni što ste napravili odličan izbor i angažovali trubače za svadbu biti uvek u centru pažnje. Okruženi trubačima koji sviraju vaše omiljene pesme, prijateljima i familijom i vrhunskim raspoloženjem koje se širi celom svečanom salom.

Javite nam se da zakažete datum za naš dolazak i možete biti sigurni da ćemo u tačno dogovoreno vreme nastupati na vašem veselju.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube