Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za svadbu

Kada pravite svadbu, svi žele da gosti budu srećni i da sve bude u najboljem redu. Oduvek se zato pozivaju trubači za veselja jer je poznato da samo trubači mogu da podignu atmosferu do usijanja.

  • Dočekujemo kumove, rodbinu, prijatelje
  • Pratimo mladoženju kad ide po mladu
  • Nastupamo kod opštine i crkve
  • Nastupamo na svadbenom slavlju
  • Najavljujemo iznošenje torte

Tradicionalno u Srbiji se trubači pozivaju na sve vrste veselja a posebno na svadbe i ostale srećne događaje. Svadbe su po pravilu i najmasovnija veselja pa nisu retke svadbe od 500 pa čak i 1.000 zvanica.

U bilo koje doba godine da pravite svadbu, trubači su spremni da na vaše slavlje dođu u punom sastavu. Sa najboljim orkestrom u Srbiji vaše će veselje biti događaj o kome se priča.

Možete pogledati video snimke na našem sajtu, naša gostovanja u popularnim emisijama, u rijalitiju Parovi, u Žikinoj Šarenici, kao i novogodišnjem programu.

Pozovite nas i bićete sigurni oduševljeni uz zvuke najbolje trube i orkestra o kome svi govore.

Na svakom slavlju smo doveli atmosferu do usijanja. Domaćini kod kojih smo nastupali nas veoma rado preporučuju svojim prijateljima i rođacima. Svima koji uskoro planiraju da organizuju svadbeno veselje trubači za svadbe su najbolji izbor.

Profesionalni trubački orkestar

Dokazano najbolji trubači Srbije, pobednici mnogobrojnih takmičenja i najvećeg festivala trubačke muzike u Guči. Osvajamo mnogobrojne nagrade i priznanja i na drugim festivalima, na smotrama, svetkovinama, takmičenjima. Svi nas vole i pozivaju na slavlja jer su sigurni da će uz orkestar Marka Danića svako slavi proteći u najboljem redu.

Višestruki šampioni Srbije

Spremi smo da na vaše slavlje dođemo sa najboljim trubačima i da vama i vašem gostima priredimo odličan provod. Birajte najbolje, birajte trubače o kojima svi govore, koje hvale svi orkestar Marka Danića. Pozovite nas i uživajte u najboljem slavlju.