Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za svadbe i ostala veselja

Ako ste domaćin koji očekuje vrhunsku proslavu, slavlje o kome će se pričati dugi niz godina, najbolji način da vašem gostima priredite odličnu zabavu jeste da pozovete majstore trube. Orkestar Marka Danića će vama i vašim gostima svirati vrhunske pesme i kola koja sa uživanjem slušaju mladi i stari.

Vrhunski trubači za svadbe

Slušajući predivne zvuke trube svaki vaš gost uživaće u veselju kakvom se samo mogao nadati.

Trubači Marka Danića, iskusni su profesionalci koji ovaj instrument sviraju iz ljubavi prema muzici. Sa željom da slavlje bude najbolje i najlepše na vaše veselje dolaze odeveni u elegantna svečana odela. Međutim, ukoliko volite da slavlje bude u narodnom stilu, naš orkestar će sve obradovati dolaskom u narodnoj nošnji. Naš orkestar dolazi sa jednim važnim ciljem a to je da se gosti na veselju odlično provedu.

Pozivom našeg orkestra imaćete vrhunsko slavlje

Bilo da pravite veselje povodom rođenja deteta, krštenja, svadbe, veridbe, punoletstva ili nekog drugog slavlja, naš orkestar će uvek biti najbolji izbor.

Proslavile su nas pobede na Dragačevskom festivalu trubača u Guči, kao i na mnogim drugim festivalima, nastupi na svetkovinama, manifestacijama, gostovanja sa poznatim muzičarima estrade.

Uvek smo raspoloženi da se u svemu dogovorimo sa vama i da na vaše slavlje dođemo sa spremnim pesmama, sa listom koju ste vi odabrali, da sviramo pesme kakve najviše volite.

Sa našim orkestrom se uvek možete lako dogovoriti i mi smo uvek raspoloženi da u svemu izađemo vama u susret i da vaši gosti odlično provedu.

Kad pozovete orkestar Marka Danića možete biti sigurni da ste pozvali profesionalni trubački orkestar, trubače o kome pričaju svi. Naše nastupe gledani su i popularni na Facebook-u, Youtube a kada trubači Marka Danića ulaze u parove, kada orkestar svira u Žikinoj šarenici ili na veseljima širom Srbije i Balkana.

Sve što je potrebno da bi ste imali vrhunski trubački orkestar na vašem slavlju jeste da nam se javite i da nas pozovete a mi ćemo se najvećim zadovoljstvom izaći vama u susret i u tačno dogovorenom u trenutku nastupati na vašem veselju.