Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za punoletstvo – Proslavite 18. rođendan uz trubače

Trubači za punoletstvo oduvek su uvek bili najbolji način da se punoletstvo proslavi. Sa prijateljima, rodbinom i drugovima, uživanju uz trubače nema kraja a naš orkestar je spreman da vama i vašim prijateljima ulepša trenutke veselja najboljom trubačkom muzikom.

Proslava punoletstva uz trubače

Svi vole trubače i jedva čekaju da proslavljeni orkestar uđe u salu i odličnim nastupom podigne atmosferu do usijanja. Trubači za punoletstvo ulaze na proslavu najvažnijeg rođendana uz pesme po želji slavljenika i roditelja
Pozovite trubače našeg orkestra na proslavu punoletstva i budite sigurni da će orkestar trubača pobednika festivala Guče svojim odličnim nastupom razveseliti sve prisutne. Bez trubači nema pravog veselja pa tako i punoletstvo ne valja da prođe bez hitova trubačke muzike.

Trubači Marka Danića

Naš orkestar može da dođe kao unapred najavljen ili kao faktor iznenađenja. U bilo koje doba godine ili dana, pozovite pobednički orkestar koji je uvek spreman da zablista na vašem veselju.

Trubači Marka Danića, pobednici festivala Dragačevske trube će od punoletstva napraviti događaj u kome se priča. Svi prijatelji i rodbina će uživati na slavlju a oni koji nisu došli na punoletstvo videće šta su propustili dok budu gledali snimke i fotografije sa proslave.

Trubači za tortu

Centralni događaj svakog veselja i punoletstva jeste iznošenje slavljeničke torte pred goste. Naš orkestar sa iskustvom dugim dve decenije je odličan izbor da svečano najavi iznošenje torte pesmama po vašm izboru.

Pozovite nas i uživajte uz orkestar marka Danića i najbolje trubače Srbije.