Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači za najlepša veselja

Trubačka muzika uvek je bila znak veselja i slavlja, znak da se događa važan trenutak. Svadba, krštenje, proslava punoletstva, okupljanje prijatelja i rodbine bilo kojim povodom najbolje kada je praćeno trubačkom muzikom. Trubači unose živost i radost na slavlje a najbolji trubači Srbije orkestar Marka Danića će svojim iskustvom, znanjem i profesionalizmom doprineti lepoti vaše proslave.

Kada organizujete slavlje, pozivom našeg orkestra obezbedićete da gosti i vi uživate u svakom u svakom trenutku sa najvećim hitovima trubačke muzike.

Orkestar Marka Danića niže pesme jednu za drugom, sve po vašoj želji, iz našeg bogatog repertoara trubačke muzike koji obuhvata sve pesme i kola od onih izvornih, narodnih, starogradskih do najnovijih hitova folk muzike, stranih hitova, klasične muzike i valcera. Sviramo sve pesme koje poželite, prelazimo održavamo ritam pratimo šta vaši gosti žele kako bi se svi zajedno na okupu veselili i radovali.

Dolazimo u svaki grad ili mesto

Naš orkestar svira u svim delovima Srbije kao i Balkana, a takođe nastupamo u svim evropskim državama gde žive naši ljudi a strance na njihovim veseljima oduševljavamo najboljom muzikom.

Trubačka muzika je još od davnih vremena bila popularna jer je truba instrument koji svojim oblikom omogućava da se svaka pesma i svako kolo može odsvirati u savršenoj melodiji. Zato nam se javite da vaši gosti uživaju u najboljoj muzici na slavlju koje će ostati u najlepšem sećanju svim gostima.