Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Vršac najbolje podižu raspoloženje na proslavi

Kada naš orkestar dođe u Vršac i zasvira na svojim sjajnim zlatnim instrumentima, svi će znati da se kod vas pravi odličan provod da će se slaviti do kasnih večernjih sati a sve to uz najbolje pesme i najlepša kola. Upravo su trubači orkestra Marka Danića spremni da na vašem slavlju naprave nezaboravan događaj.

Zvuci naših truba zagrejaće atmosferu do usijanja

Nas zato pozivaju svi na proslave i slavlja čak i po nekoliko puta jer dobar glas se daleko čuje a zvuci naših truba ne poznaju granice. Orkestar trubači Vršac svira za vas i za vaše najmilije sve vrste pesama i kola od onih najstarijih izvornih pa do najnovije muzike i estradnih ostvarenja.

Vrhunski trubači za svadbe

Kada naš orkestar dođe na vaše veselje uvek možete očekivati odličan provod.

Najčešće trubači se zovu da dočekaju svatove, da prate povorku prilikom odlaska po mladu, da sviraju pre i nakon venčanja kod opštine i kod crkve kao i u svadbenoj sali ili restoranu kada se torta iznosi pred goste. Od našeg orkestra koji je ozbiljan trubački sastav možete očekivati samo najlepše i najbolje. Za vas, za vaše najbolje raspoloženje i odličan provod pripremili smo liste pesama koje se najčešće traže na slavljima.

Najbolji trubači Vojvodine u Vršcu

Kako slavlja mogu biti razna kao što su slavlje povodom rođenja deteta, krštenje, rođendan ili punoletstvo, kasnije dolazi proslava veridbe, venčanje i svadbeno veselje kao i mnoga druga slavlja tako i pesme koje se naručuju variraju od vrste slavlja.

Postoje pesme koje se naručuju na svakom slavlju u Vojvodini a isto tako postoje pesme koje se naručuju samo na određenim slavljima. To su pesme koje su pisane specijalno za tu vrstu veselja.

Naš orkestar je iz tog razloga liste pesama poređao po kategorijama kako bi ste vi za svoje veselje odabrali upravo onu listu koja sadrži sve pesme koje se traže na slavlju. Osim toga svaka lista nije konačna već možete dodati još pesama, poređati po redosledu koji želite i biti sigurni da će sve vaše želje biti ispunjene i da ćete na slavlju uživati u bogatom nastupu orkestra Marka Danića.

Trubači za veselja dolaze u Vršac kako bi vi i vaši gosti bili srećni i veseli.

Pozovite trubači Vršac

Zakažite vreme i datum kao i mesto gde treba da trubači Marka Danića dođu a mi ćemo reći kolika je cena trubači Vršac zavisno od vremena sviranja kao i broja trubača u orkestru koji želite. Uz najbolji trubački orkestar Srbija proslavite vaše srećno i radosno veselje i uživajte u najboljoj muzici koju smo pripremili samo za vas.

Javite nam se, pozovite nas i veselite se u najboljem raspoloženju uz orkestar Marka Danića koji garantuje odlično slavlje.