Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Velika Gorica orkestar najbolji u Hrvatskoj

Svi znamo da je na veseljima najvažniji dobar provod i zato su trubači Velika Gorica tu da vam obezbede vrhunsko raspoloženje uz vama najlepše pesme i kola.

Trubači na moru

U našem životu postoje događaji kao što su rođenje deteta, punoletstvo, veridba, svadbeno veselje, godišnjice braka koji se po pravilu proslavljaju sa većim brojem gostiju.

Na svadbama uz trubači Velika Gorica vesele se svi jer je naš kvalitet poznat u celoj Hrvatskoj.

Ko god da je bio prisutan, pozvan da se veseli na slavljima na kojima su nastupali trubači orkestra Marka Danića može vam potvrditi da je atmosfera na veselju uvijek bila odlična jer uz prve zvuke naših truba, atmosfera postaje takva da se slavi i veseli do kasnih večernjih sati.

Trubači Velika Gorica prave najbolju atmosferu

O slavljima i veseljima na kojima smo nastupali možemo pričati jer za 20 godina naše karijere gostovali smo u svim državama regije kao i u evropskim prestonicama. Poznati po svom kvalitetu, lepoti sviranja na trubi, velikom repertoaru trubačkih pesama, naš orkestar se rado poziva i preporučuje na svim vrstama veselja.

Najbolje pesme sviraju trubači Velika Gorica

Za vas i za vaše goste, za prijatelje i familiju, orkestar Marka Danića pripremio je nezaboravan izbor pesama i kola gde je vaše samo da odaberete one prave, najbolje pesme i se veselite zajedno sa svojim najdražim.

Repertoar trubači Velika Gorica broji preko 2.000 pesama. Stoga smo sigurni da ćete pronaći one pesme koje volite. Što je najvažnije, uz naš orkestar se podjednako vesele svi jer umemo da prepoznamo raspoloženje vaših gostiju i da atmosferu podignemo do najvišeg nivoa.

Trubači će da najave iznošenje torte pred goste

Kao glavni trenutak svakog događaja jeste trenutak iznošenja svečane slavljeničke torte.

Bogato ukrašena, slavljenička torta se unosi u salu u posebnom trenutku praćena predivnim zvucima truba našeg orkestra koji tom prilikom sviraju pesmu po vašem izboru.

Svako će vam potvrditi da ćete pozivom trubači Velika Gorica napraviti odličnu atmosferu a vaš događaj biti upamćen dugi niz godina.

Naš trubački orkestar spreman je da u tačno dogovoreno vreme dođe na vaše slavlje i da se zajedno veselimo svirajući najbolje pesme, po redosledu koji ste vi odabrali uz pesme koje poželite tokom slavlja.

Uz trubači Velika Gorica se nazdravlja, podiže čaša, veseli i svima u najlepšem sećanju ostaje taj svečan trenutak, dan za koji ste angažovali dolazak vrhunskih majstora trube najboljeg orkestra u celoj Hrvatskoj.

Trubači snimanje Novogodišnjeg programa

Pozovite najbolje trubače

Javite nam se i pozovite trubači Velika Gorica koju tačno dogovoreno vreme dolaze na vaše slavlje. Recite nam koje pesme volite da se sviraju na vašem veselju i budite sigurni da će naš orkestar ispoštovati svaku vašu želju i na vašem slavlju svirati upravo ono što najviše volite.

Pozovite nas putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i budite sigurni da ćemo u tačno dogovorenom trenutku doći na vaše veselje i zajedno sa vama ulepšati vaš srećan i radostan dan.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube