Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Užice nastupiće na vašem slavlju

Uz najbolje zvuke trube Balkana, uz nastup trubači Užice vaši gosti radostno dočekuju i slave srećne trenutke koje sa nestrpljenjem iščekuju sve ove mesece.

Užice

Bilo da pravite slavlje povodom venčanja, krštenja, proslavu punoletstva, proslavu godišnjice braka ili nekog drugog slavlja, uvek su trubači bili orkestar koji za najkraće vreme i na najlakši način podiže atmosferu na vašem veselju.

Uz trubačku muziku gosti se vesele zajedno sa slavljenicima jer su trubači Balkanika prvaci Srbije na festivalu u Guči osvojili mnogobrojne nagrade i nastupali sa najpoznatijim estradnim zvezdama.

Domaća scena ali i široki auditorijum u svim zemljama regije odlično znaju kako trubači Marka Danića sviraju. Zato smo redovno rado viđeni gosti u popularnim emisijama. Pogledajte naše snimke u rijalitiju Parovi, naše gostovanje u Žikinoj šarenici, nastupe na regionalnim televizijama i uverićete se u kvalitet našeg orkestra koji na visokom nivou održavamo tokom dve decenije duge karijere.

Naš orkestar čine talentovani muzičari koji svi potiču iz trubačkih porodica i neguju ljubav prema trubi koja se prenosi iz generacije u generaciju.

Trubači Užice sviraju najbolje

Trubači za veseljaZnamo najbolje da sviramo sve pesme koje vi i vaši gosti volite, pesme koje želite i one koje su takoreći juče postale hitovi. Zato neumorno uvežbavamo svaku novu pesmu kako bi smo uz najbolje raspoloženje ispunili važan i srećan događaj. Svi u kraju znaju da slavite uz zvuke trube, uz pesme, uz igru, uz najbolji trubački orkestar Marka Danića.

Pozivom trubači Užice ćete obezbediti nezaboravan provod, gosti će vam čestitati na izboru trubačkog orkestra. Vi ćete ponosni kao domaćin i slavljenik i uživati u svakom trenutku veselja, u svakom momentu u kome trubači Marka Danića izvode neke od pesama i kola iz bogatog repertoara koji broji preko 2.000 numera.

Repertoar trubači Užice

Trubači Užice sviraju sve vrste pesama, svu vrstu muzike od izvorne do najnovije moderne muzike, od starogradske muzike do estradne muzike. Sviramo domaću i stranu muziku, hitove iz filmova, klasičnu muziku, pop i rok muziku, džez muziku a naravno tu su i valceri.

Pozivom našeg orkestra obezbedite sebi odličan provod, vašim gostima sjajno veselje o kakvom će se pričati dugi niz godina, sa kog će se deliti fotografije i video snimci na društvenim mrežama.

Javite nam se putem telefona, Viber-a ili WhatsApp poruke i orkestar Marka Danića dolazi u tačno dogovoreno vreme. Mi uvek obavezno ispoštujemo svaku volju i želju domaćina.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube