Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Umag najveći majstori trube u Hrvatskoj

Trubači Umag su orkestar koji će uvek ispuniti svaku vašu želju i vaša očekivanja svirajući najbolju trubačku muziku za vas i sve vaše najdraže.

Trubači Marka Danića

Gosti, prijatelji, familija, komšije kao i kolege sa posla biće oduševljeni vrhunskom muziku koju svira naš iskusni trubački orkestar.

Preko 20 godina iskustva

Hrvatska naš orkestar poznaje dugi niz godina i upravo nas slavljenici na čijim smo slavljima nastupali radu preporučuju svojim prijateljima i familiji.

Kvalitet naših nastupa poznati je u celoj regiji. Gostovanja na televizijama u najpopularnijim TV emisijama, nastupi na koncertima sa poznatim estradnim umetnicima kao i nastupi na manifestacijama pokazatelj su kvaliteta našeg orkestra.

Sviramo svu vrstu muzike koju želite, domaću i stranu, narodnu i zabavnu, kola, džez muziku, klasičnu muziku i valcere.

Na odličnom slavlju koje pripremate najbolje se veseli kada trubači Umag zasviraju sve one lepe pesme i kola koje ste vi poželeli.

Uz naš orkestar možete biti sigurni da će svaki vaš gost uživati a da bi smo u potpunosti ispunili sve vaše zahteve možete nam unapred reči koje pesme želite da se sviraju na vašem slavlju.

Najveći repertoar trubačke muzike

Svi će vam se zahvaljivati na izboru trubačkog orkestra za veselje jer su trubači uvek bili tu da podignu atmosferu, da razvesele sve goste, da sviraju upravo onda kada vi to poželite.

Možemo svirati u pauzama, kada se glavni orkestar odmara od nastupa kao i u trenucima koje ste vi unapred odredili.

Takođe iz našeg bogatog repertoara, možete se lako podsetiti na pesme koje volite i sastavite listu pesama koje želite na svom veselju.

Naravno i vaši gosti, ukoliko želite mogu da naruče pesme a da bi smo vama izašli u susret možete nam unapred reći koje pesme možda ne želite da se čuju na vašem slavlju kako neko od gostiju ne bi naručio nešto što vi ne volite.

Uz trubači Umag najbolje se veseli i svako će vam potvrditi da je orkestar Marka Danića ispoštovao svaku datu reč.

Zato možete biti sigurni da ćete učiniti pravu stvar pozivajući naš orkestar na svoje slavlje.

Trubači Umag kontakt

U svakom trenutku naš orkestar možete lako kontaktirati putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a a mi ćemo ispuniti vaše želje i na slavlju svirati najlepše i najbolje.

Jednostavnim klikom na dugme aplikacije na vašem ekranu, rezervišite nastup najboljih trubača.

Naš glavni cilj je da vi uživate, da se veselite i da atmosfera na vašem slavlju bude na najvišem nivou. Zato pozovite orkestar vrhunskih majstora trube.
Javite nam se i uživajte u vašem slavlju uz nastup najpoznatijeg trubačkog orkestra u Hrvatskoj.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube