Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači su oduvek bili popularni

Uz zvuke truba veseli se i slavi više od jednog veka kako u Srbiji tako i na prostoru Balkana. Uvek su se za slavlja pozivali trubački orkestri. U Srbiji se tradicionalno veseli uz zvuke trube i trubačke muzike. Uz trubačke pesme dočekuju se gosti na venčanju, uz trubače se ide po mladu uz trubače se slavi nakon čina venčanja. Trubači su uvek bili i ostali orkestar bez koga se ne može zamisliti slavlje a isto tako danas se slavlje ne može zamisliti bez vrsnog orkestra Marka Danića.

Prva truba Srbije, višestruki pobednik Guče sa grupom iskusnih majstora trube dolazi da nastupi u tačno dogovorenom trenutku na vašem slavlju.

Dočekajte goste uz trubači Beograd

Pokažite da ste pravi domaćin koji dočekuje goste uz pesme i kola, uz zvuke trubačke muzike. Birajte izvorne narodne, zabavne, starogradske, moderne pesme ili estradne hitove. Orkestar Marka Danića svira pesme iz repertoara koji broji preko 2.000 numera, od kojih ćete sigurno pronaći one koje su vam najbolje i uz koje najviše volite da se veselite.

Kada zasviraju trube, veselje može da počne

Smatra se da su trube još u stara vremena bile instrument koji se redovno koristio na svakoj vrsti svetkovina. Kada su se označavali važni događaji trube su najavljivale trenutke koji je vredelo zapamtiti. Svako slavlje slavilo se uz trubače, uz muziku i truba se kao instrument održala i danas. Na prostoru Balkana a posebno u Srbiji, truba je deo narodne tradicije, instrument koji je do danas održao mesto omiljenog instrumenta za sva veselja. Zato su trubači rado viđeni na svakom slavlju a bez trubača i nema pravog veselja.

Pozovite nas u bilo koje doba godine na proslavu i budite sigurni da će gosti zajedno sa vama uživati u najlepšem veselju uz prve trube Guče. Javite nam se na jedan od brojeva telefona, angažujte naš orkestar i uživajte na veselju kad nastupi proslavljeni orkestar Marka Danića.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube