Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubaci Stuttgart nastupamo na svim veseljima

Za trubači Stuttgart je poznato da je glavni cilj da svojim nastupom oraspolože sve vaše goste. Želja nam je da podignemo atmosferu do najvišeg nivoa, da se o vašem slavlju priča dugi niz godina.

U Stuttgart trubaci su dobar izbor

Zato smo za vas pripremili odličan izbor pesama i kola sastavljene u repertoar koji broj preko 2.000 numera. Poređane po kategorijama slavlja, pesme i kola, kako biste vi lako pronašli one koje vam odgovaraju, koje se najviše sviraju na vašem slavlju. Uz dobro raspoloženje, svaki vaš gost uživaće u slavlju koje ste pripremili.

Za nas su čuli svi jer smo poznati širom Nemačke ali takođe i u drugim državama Evrope. Orkestar koga ste vi i vaši gosti sigurno gledali na televizijama u popularnim emisijama kao što su Parovi i Žikina šarenica će i na vašem veselju pokazati svoj kvalitet i svoje znanje.

Truba je najbolji instrument

Sviranje trube i trubačke muzike svim članovima našeg orkestra je najvažnija stvar u životu. Kako svi potičemo iz poznatih trubačkih porodica iz kojih su potekli generacije vrsnih majstora trube, vrhunac zadovoljstva vaših gostiju je zagarantovan našim nastupom.

Zvezde estrade pozivaju trubači Stuttgart

Najveće zvezde domaće estrade rado nas pozivaju na svoje turneje da ih pratimo i nastupamo po klubovima, na koncertima gde sviramo njihove pesme. Publika uživa veseleći se u sjajnoj muzici kakvu trubači Stuttgart sviraju. Truba je svoju najveću popularnost dostigla u Srbiji, na Balkanu i zato se upravo u Guči svake godine organizuje najveći festival trubačke muzike.

Orkestar Marka Danića ponosni je nosilac pehara i medalja sa festivala u Guči i još jedan razlog da nas pozovete da na vašem slavlju napravimo atmosferu kakva se može doživeti na saboru.

Trubači Stuttgart za sve vrste slavlja

Uz odlične zvuke trube vesele se svi vaši gosti bilo koje slavlje da je u pitanju.Trubači Marka Danića nastupaju na veseljima povodom punoletstva, veridbe, venčanja. Rado nas pozivaju svi koji traže trubači za svadbe ali takođe i za godišnjicu braka, porodična okupljanja, poslovna slavlja, proslave godišnjice firme, novogodišnja veselja. Pozivom trubači Stuttgart osigurajte vrhunsko raspoloženje jer je to upravo ono po čemu je trubački orkestar Marka Danića poznat.

Zakažite dolazak trubači Stuttgart na svoje veselje jednostavnim pozivom našeg broja telefona ili putem aplikacije Viber ili WhatsApp. Orkestar najbolji u celoj Nemačkoj u tačno dogovoreno vreme dolazi na vaše slavlje. Imate garanciju da ćemo ispoštovati svaki dogovor kao što smo to uučinili tokom naše višegodišnje karijere.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube