Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Split najbolji orkestar za sva vaša slavlja

Kako se bliži dan veselja, postepeno teku pripreme da slavlje, kao jedan najvažniji događaj, protekne u najlepšoj atmosferi. Pozivom trubači Split možete biti sigurni da će svi gosti uživati a da ćete vi biti ponosan domaćin.

Trubači Beograd orkestar Marka Danića

Trubači Split preko dve decenije nastupa

Pred vama je trubački orkestar koji je nastupao na više hiljada veselja i proslava tokom naše karijere duže od dve decenije. Nastup orkestra Marka Danića za vas je prilika da se na vašem veselju oseti atmosfera kakva vlada na najvećim manifestacijama, na koncertima poznatih estradnih umetnika. Da se uverite da su slavlja najbolja uz trubače koji redovno gostuju na televizijama i odnose pobede na festivalima.

Svi vaši gosti sigurno su za nas čuli bilo putem televizija, YouTube ili društvenih mreža a najbolje će vam o našem kvalitetu reći oni koji su nas slušali uživo na nastupima i koncertima.

Bilo da je slavlje veliko ili malo uz trubači Split veselje će biti najbolje.

Orkestar sastavljen od vrhunskih trubačkih umetnika, vama je na raspolaganju da i na vašem veselju sviramo najlepše i najbolje.

Repertoar trubači Split

Izbor muzike našeg orkestra obuhvata preko 2.000 pesama i kola. Sa nama uvek možete biti sigurni da ćemo pesme svirati onim redosledom koji ste vi odabrali.

Repertoar se uvećava redovno jer kad god se pojavi neka pesma koja postane poznata ili se uzdigne do nivoa da bude hit, mi je do savršenstva uvežbamo kako bi smo na vašem veselju svirali najbolje. Pesme za slavlja smo poređali po kategorijama veselja kako bi ste vrlo lako pronašli one pesme koje se traže najviše na vašem slavlju.

Uz naš nastup, gosti će vam biti zahvali što ste angažovali trubače o kojima se priča i govori u celoj Hrvatskoj. Svi naši članovi potiču iz poznatih trubački porodica u kojima se truba svira generacijama, u kojima se ljubav prema trubi neguje.

Zato možete biti sigurni da će na vašem veselju naš orkestar zablistati u izvođenju najboljih i najlepših pesama i da će se radost širiti vašeg slavljem.

Orkestar koji preporučuju svi

Naš trubački sastav je najbolji i mnogobrojni su ljudi koji su nas videli uživo kako nastupamo ili putem televizija.

Trubači Split su orkestar koji će na vašem slavlju svirajući omiljene pesme i kola atmosferu zagrejati do usijanja. Zato će vam gosti biti zahvalni jer ste pozvali orkestar o kome priča cela Hrvatska.

Pozovite trubači Split, javite nam se putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a i budite sigurni da ćete na svom slavlju imati orkestar najbolji od svih.

Naše iskustvo od preko dve decenije je dokaz da će samo najbolja muzika izlaziti iz naših zlatnih truba.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube