Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Slavoski Brod – Najveće slavlje uz najbolji orkestar

Za najlepša slavlja, veselja na kome su nastupali trubači Slavonski Brod svi su čuli. Zato smo uvek pozivani da se zajedno sa vama veselimo, da sviramo vaše omiljene pesme narodne, zabavne, domaće, strane, starogradske i najnovije i najmodernije.

Trubači Beograd orkestar Marka Danića

Za vas smo spremili najveći repertoar trubačke muzike koje smo pažljivo odabrali kako bi smo na vašem veselju svim gostima ulepšali dan.

O vašem srećnom događaju uz trubače Slavonski Brod pričaće se dugi niz godina. Mi smo zato spremni da kao i mnogo puta do sad sviramo one najlepše pesme koje spajaju ljude, pesme uz koje se najbolje slavi.

Najbolje veselje je uz trubače

Ako želite da vaše veselje bude događaj o kome će se pričati dugi niz godina, pozovite trubače orkestra Marka Danića koji su svoj kvalitet pokazali na mnogobrojnim nastupima širom Evrope. Gostovanja na televizijama, pobede na festivalima, nastupi na koncertima poznatih estradnih umetnika svrstavaju naš orkestar u sam vrh po kvalitetu.

Iz tog razloga pozivaju na svi na svoje slavlja, na velika i ona mala, sa velikim brojem gostiju ili na intimna porodična veselja.

Bilo kojim povodom slavlje da pravite, budite sigurni da će trubači Slavonski Brod nastupiti najbolje i da ćete uživati uvek kao što su uživali i svi koji su naš orkestar pozvali na svoja veselja.

Trubači za veselja sviraju vašem izboru

Iz našeg bogatog repertoara trubačke muzike koji broji preko 2.000 numera, birajte pesme, koje smo poređali po kategorijama slavlja, jer smo sastavili spisak pesama koje najviše odgovaraju određenim vrstama veselja. Ovaj spisak jer samo vaš podsetnik kako bi ste lakše pronašli upravo one pesme koje najviše želite.

Sviramo na svadbama, punoletstvima, veridbama, godišnjicama braka i mnogim drugim vrstama veselja.

Uz naš orkestar vesele se svi. Sigurni smo da ćete se i vi pridružiti grupi zadovoljnih klijenata koji će naš orkestar preporučiti i drugima kao što nas preporučujete već više od dve decenije. Trubači Marka Danića su poznati i popularni majstori trube od kojih su svi članovi poreklom iz poznatih trubačkih porodica.U našim familijama se ljubav prema trubi prenosila sa kolena na koleno, negovala i generacije trubača stasale su u vrsne muzičare. Zato je pozivom našeg orkestra garantovano odlično slavlje

Vaši gosti uživaće u svakom trenutku našeg nastupa i sa radošću deliti fotografije i video snimke na svojim profilima na društvenim mrežama.

Uz trubači Slavonski Brod je najbolje veselje

Nas u svakom trenutku možete pozvati putem telefona, WhatsApp-a ili Vibera, klikom na dugme na vašem ekranu i biti sigurni da ćemo u tačno dogovorenom trenutku nastupiti na vašem slavlju.

Javite nam se, pozovite nas i uživajte u veselju uz trubače najbolje u celoj Hrvatskoj.

Orkestar Marka Danića ispuniće svaku datu reč i na vaše slavlje doći u tačno dogovorenom trenutku.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube