Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Sisak najbolji trubački orkestar u Hrvatskoj

Slavlja uz trubači Sisak uvek su omiljena kod svih gostiju. Zato što smo najbolji, orkestar koji će uvek ispuniti sve vaše želje i vaše veselje dovesti do savršenstva.

Trubači snimanje Novogodišnjeg programa

Uz trubu se slavilo i veselio i zato je ovaj instrument omiljen kod svih.

Najbolji trubači Sisak

Nijedan orkestar ne može da napravi tako dobru atmosferu kako umeju trubači. U to ste se sigurno i sami uverili kad ste bili na slavljima na kome su nastupali trubački orkestri. Već od prvog tona odsviranog na našim sjajnim trubama, gosti se vesele jer truba spaja ljude.

Bilo da je vaše slavlje veliko ili malo, u jedno možete biti sigurni da ćete pozivom trubači Sisak o vašem slavlju pričati kao o najboljem. Mi znamo da sviramo sve vrste pesama i kola a takođe možete pogledati naš repertoar koji broji preko 2.000 numera i odabrati one koje najviše volite. Na vašem veselju trubači Marka Danića će sa pravim uživanjem svirati za vas i za vaše goste. Kada se podiže čaša, kada se nazdravlja, tada se naše trube začuju da najave važan trenutak veselja, da sve zvanice čuju vaše zdravice.

Truba je oduvijek bila popularna

Trube su bile uvek popularne pa tako su trubači najavljivali važne i bitne događaje u državama. Bilo da se radilo o pobedi, postignutom miru, proglašenju važnog događaja uvek su se čuli zvuci truba. Trube su bile i ostale instrument koji je samo unapredio svoje mogućnosti i sada trubači Sisak mogu da odsviraju sve pesme i sva kola koja želite.

Za vas i za vaše najdraže, za vaše familiju i prijatelje trubački orkestar koji je osvojio mnogobrojne vredne nagrade i koji je pobedio na festivalu trubača u Guči će na slavlju svirati tako da se gosti odmah opuste, da uživaju i da se raduju na vašem slavlju.

Poređali smo pesme po kategorijama slavlja

Možete pogledati naš repertoar pesama a da bi smo vam olakšali izbor, pesme i kola su poređani po kategorijama veselja.

Za slavlja kao što su venčanja, veridbe, rođenje deteta i krštenja, punoletstva godišnjice braka, postoje pesme koje su specijalno pisanje za tu namenu.

Zato smo odredili sve pesme koje se najviše traže za određena veselja tako da je vama veoma lako da odaberete one pesme koje volite.

Trubači Sisak najavljuju tortu

Trenutak najlepši na veselju jeste onaj kada se torta iznosi pred goste a trubači prateći tortu ulaze u salu. Kad se svetla u sali zatamne, uživajte zajedno sa gostima u svečanom trenutku dok tortu sa vatrometom prate najbolji trubači u Hrvatskoj, svirajući vaše omiljene pesme.

Trubački orkestar Marka Danića dolazi na vaše veselje u trenutku u kome vi to želite.

Pozovite trubači Sisak

Sve što je potrebno jeste da nam se javite, da odredite vreme i mesto našeg dolaska a mi ćemo da u tačno dogovoreno vreme dođemo na vaše slavlje.

Pozovite nas putem telefona zarad Viber-a ili WhatsApp-a jednostavnim klikom na sliku aplikacija koja vidite na našem sajtu i budite sigurni da će naš orkestar kao i bezbroj puta do sada ispoštovati svaku vašu želju

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube