Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Šibenik – Odličan trubački orkestar za veselja u Hrvatskoj

Svi znaju da bez trubača nema pravog slavlja a u to su se uverili i oni koju su trubači Šibenik zvali da na stupimo na njihovim slavljima.

Bilo da je vaše slavlje veliko ili malo, uz trubačku muziku atmosfera će se podići do najvišeg nivoa.

Trubači snimanje Novogodišnjeg programa

Trubači Šibenik sviraju za Vas

Razna su slavlja, razni su povodi za veselja na kojima pozivamo svoje najdraže.

Ljudi sa kojima volimo da smo u kontaktu, da se družimo, familija, kumovi, prijatelji, svi su tu na slavlju koje pravimo povodom krštenja, punoletstva, godišnjice braka, svadbenog veselja.

Uz vrhunske majstore trube orkestra Marka Danića, slavlje na koje ste pozvali svoje najdraže biće upamćeno po vrhunskom provodu.

Svirajući sve vrste pesama i kola, naš orkestar spada u najpoznatije trubačke orkestre koji se redovno pozivaju na najlepša veselja u celoj Hrvatskoj.

Za vas će trubači Šibenik svirati najbolje

Trubači su tu da podigu atmosferu, da se gosti oraspolože, da veselje traje do kasnih večernjih sati.

Naš trubački orkestar je sastavljen od kvalitetnih majstora trube koji su svi poreklom iz poznatih trubačkih porodica. Zato smo uvek pozivani na najveća veselja, na manifestacije, zato pobeđujemo na takmičenjima.

Orkestar trubača pod vođstvom prve trube Marka Danića je garancija pravog veselja i odličnog provoda, kojim ćete se ponositi dugo godina.

Zato smo sigurni da, zadovoljni našim kvalitetnim nastupom ćete nas pozvati i na druga slavlja koja pravite kao što su to učinili svi kod koji smo nastupali tokom naše karijere duge više od 20 godina.

Uz trubači Šibenik veselje traje do kasnih večernjih sati.

Najpoznatije pesme i kola, domaća i strana muzika, valceri i hitovi svih vremena sviraćemo na vašem slavlju jer naš repertoar broji preko 2.000 numera.

Zato možete biti sigurni da ćete pozivom našeg orkestra uraditi pravu stvar, učiniti da se gosti najbolje provedu, da u odličnom raspoloženju proslavite vaš važan i srećan trenutak.

Trubači Šibenik najavljuju tortu

Najvažniji trenutak svakog slavlja jeste vreme kada se torta iznosi pred goste.

Slavljeničku tortu svi sa nestrpljenjem očekuju a taj svečani čin će uz pratnju našeg orkestra biti ulepšan jer će tortu pratiti trubači svirajući pesmu koju ste vi odabrali.

Svi na vašem slavlju uživaju u lepoti veselja, podiže se čaša, nazdravlja se kumovima, prijateljima, gostima. Svi su u odličnom raspoloženju a atmosfera se zagreva do usijanja.

Trubači obično sviraju nekoliko pesama koje ste odabrali kao i par pesama koje vaše gosti budu poželeli. Naravno, sa vama ćemo se unapred dogovoriti da li postoji neka pesma koja ne želite da se svira na vašem slavlju.

Ostavljajući zvanice u odličnom raspoloženju, na vaš znak trubači orkestra Marka Danića neprimetno napuštaju svečanu salu svirajući i prepuštajući glavnom orkestru nastavak slavlja do kasnih večernjih sati.

Pozovite trubače zakažite dolazak

Javite nam se jer se sa nama uvek možete lako dogovoriti o svim detaljima vezanim za vašu proslavu.

Uvek nas možete pozvati putem telefona, poslati poruku ili uputiti poziv preko aplikacija Viber-a ili WhatsApp-a i biti sigurni da će svi trenuci vašeg veselja proteći u najboljem redu.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube