Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Sežana najbolji u Sloveniji nastupaju na vašem slavlju

Uz najbolje slavlje, uz najbolju atmosferu i nastup trubači Sežana o vašem događaju pričaće se dugi niz godina.

Trubači izvođenje mlade

Majstori trube orkestar Marka Danića svoj kvalitet pokazuje tokom dugog niza godina. Dve decenije karijere, nastupi na proslavama, manifestacijama, festivalima, pobede na takmičenjima. Prva smo truba Guče, poznata su naša gostovanja na popularnim televizijama, nastupi na koncertima zvezda estrade.

Za trubači Sežana zna cela Slovenija

Za nas znaju svi, cela Slovenija, ceo Balkan uživa u zvucima trubačkog orkestra najboljeg u celoj regiji. Zajedno sa svim zvanicama na veselju uživaćete u odličnoj muzici orkestra koji će učiniti sve da se o vašem slavlju priča dugi niz godina.

Repertoar trubaci Sežana obuhvata sve vrste pesama i kola od izvorne narodne muzike, starogradske muzike kafanske muzike, zabavne muzike pop i rok muzike kao i filmske muzike i valcera. Sve što poželite, pesme uz koje se najbolje veselite trubači Sežana sviraće sa pravim zadovoljstvom.

Pozivom našeg orkestra na vašem slavlju imate garanciju vrhunskog veselja jer je orkestar majstora trube spreman da svoje znanje i kvalitet primeni na zadovoljstvo i radost svih gostiju. Kada tražite trubači znajte da vam naš orkestar može svirati po vašoj želji pesme iz najvećeg repertoara trubačke muzike koji broji preko 2.000 pesama i kola.

Vaše je samo da odaberete one pesme koje volite da dan pre ili u toku veselja kažete koju pesmu hoćete da se svira u kom trenutku i da uživate u najboljoj atmosferi koja nastaje upravo pozivom najpopularnijih trubača Sloveniji. Trubači Sežana su spremni da da na vaš znak sviraju sve najbolje i najlepše pesme i kola koja želite.

Gosti, familija, kumovi sa nestrpljenjem očekuju dolazak najboljih trubača za veselja na čitavom Balkanu da uz zvuke najlepših truba vam požele zdravicu, da podignu pehar i nazdrave, da slavljenicima požele dug i srećan život. Zato naš orkestar svi rado preporučuju jer je nastup našeg orkestra garancija vrhunskog slavlja.

Trubači u Parovima

Trubači u Parovima

Trubači Sežana najavljuju tortu

U trenutku kada se veselje bliži vrhuncu, trubači Sežana ulaze u salu prateći slavljenicku tortu i svirajući pesme koje ste vi odabrali. Najlepša muzika, vrhunska atmosfera ono je što će ostati upamćeno sa vašeg slavlja. Zato prepustite našem orkestru da na vašem veselju oraspoloži sve prisutne, kao što smo to učinili na svim slavljima tokom dve decenije naših nastupa.

Uživaćete uz odlične pesme kola, uz odličan ritam koji samo trubači Sežana mogu da naprave.

Pozovite najbolji trubački orkestar

Orkestar Marka Danića će sa najvećim zadovoljstvom nastupati na vašem slavlju. Jednostavnim pozivom 071/240-284 putem telefona ili putem Viber-a ili WhatsApp-a napravite sebi i svojim najdražima događaj za pamćenje.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube