Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Šabac uvek su pozivani na svako slavlje

U našim životima postoje događaji koje želimo i volimo da proslavimo uz muziku. Muzika utiče na naša čula i preko ž na naše emocije, muzika je deo naše svakodnevnice i našeg života.

Muzika je svuda oko nas i veruje se da je čovek oduvek stvarao muziku.

Naš orkestar trubači Šabac postoji duže od 20 godina i sa trubom družimo se na svim veseljima u Srbiji kao i u zemljama okruženja.

Trubači za venčanja

Zato na svakom veselju koje se organizuje u Šapcu orkestar najboljih trubača pod vođstvom Marka Danića pokazuje svoje najbolje znanje da ulepša vaše svečanosti, proslave krštenja, venčanja, punoletstva i sve ostale lepe i srećne događaje.

Najlepše pesme za vas sviraju trubači koji su pobednici festivala u Guči i koji nastupaju sa mnogobrojnim estradnim umetnicima na koncertima, festivalima, televizijskim emisijama i manifestacijama.

Trubači Šabac uvek su rado pozivani da nastupaju na gradskim događajima u šta ste se mogli uveriti bilo uživo ili putem televizije a kada želite najbolje trubače na svom veselju budite sigurni da ćete uz orkestar Marka Danića uživati u najkvalitetnijoj muzici za veselja.

Najbolja svadbena kola i najveći hitovi narodne i zabavne muzike koje se sviraju na veseljima u Šapcu jesu uz trubače a vi ćete se po ko zna koji put uveriti da je naš orkestar nenadmašan u izvođenju svih pesama i kola.

Zato iskoristite priliku kad ste na sajtu vrhunskih majstora trube da nas pozovete i da najboljom muzikom obradujemo sve vaše prijatelje familiju, kumove, kolege sa posla i komšije i da se o vašem slavlju priča kao o najboljem veselju u Šapcu.

Naše zlatne trube osvajaju najprestižnije nagrade a prezadovoljni domaćini i njihovi gosti u Šapcu nas ponovo pozivaju na svoja slavlja u godinama koje dolaze.

Zato i vi budite deo najboljeg provoda, pozovite orkestar Marka Danića. Samo jedan poziv ili poruka na naš telefon dovoljni su da najbolji provod počne.