Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Ruma – Vaše veselje uz majstore srpske trube

Za sve vas koji volite narodne pesme, zabavne, izvorne i moderne, instrumentale pa i strane hitove orkestar majstora trube će na slavlju koje organizujete podići atmosferu i svim prisutnim ulepšati proslavu. Mnogo je razloga da trubači, vrhunski orkestar Marka Danića dođe na vaše slavlje.

Vrhunski trubači za svadbe

O vašem slavlju će se pričati dugi niz godina jer smo orkestar koga vole svi i uz koji se raduju narodi Balkana i Evrope.

Manifestacije, takmičenja – mi uvek osvajamo najbolje nagrade i ostajemo prepoznatljivi kod publike, kod žirija jer najpoznatije i najbolje pesme sviramo sa vrhunskim žarom. Estradni umetnici nas obavezno pozivaju na svoje koncerte da bismo njihovoj publici podigli atmosferu.

Nije potrebno mnogo da se uverite da ćete i vi i vaša porodica kao i svi prijatelji pamtiti slavlje lepše i duže nego bilo koju fotografiju i kao mnogi do sada poželeti da ne godišnjicu veselja zajedno slavite uz vrhunske trubače.

Uz trubači Ruma gosti znaju da će biti najbolji provod

Kada pozovete orkestar trubača Ruma, već od prvog trenutka znaće vaši gosti da na vašem slaviju nastupa pobednički orkestar. Naše su pobede velike i mogu se videti po našim peharima i medaljama u vitrinama koje čuvaju naše nagrade sa festivalima trubača u Guči, na manifestacijama i nastupima.

Orkestar Marka Danića poziva se redovno jer smo ispoštovali organizatore, ispoštujemo domaćina i goste, a slavljenici se ponose što su pozvali orkestar koji se može sa pravom nazvati najboljim trubačima Srbije.

Trubači Ruma cena

Orkestar majstora trube na vaše slavlje dolazi sa željama da se vi provedete najbolje i najlepše a naš je cilj da uživate u svakom trenutku slavlja.

Zato smo spremni da dođemo na vaše veselje i po povoljnim cenama nastupima na slavlju.

Za sve vas koji želite vrhunske trubače orkestar koji je sastavljen od preko 10 majstora trube pobednika festivala u Guči koje prepoznaje svi vi koji se redovno pojavljuje televizijama u najpopularnijim TV emisijama, cena nastupa se kreće od 1.000 pa do par hiljada eur u zavisnosti od broja članova i angažmana.

Trubači u Parovima

Trubači u Parovima

Ako želite da uštedite novac i da na slavlju imate trubače manje popularne i u smanjenom sastavu u prilici smo da vam ponudimo da po ceni od 100 eur imate kvalitetan orkestar koji će zadovoljiti vaše potrebe.

Repertoar pesama za veselja

Što se tiče repertoara trubačke muzike u to možete biti sigurni da će naš orkestar zadovoljiti očekivanja svih gostiju i da ćemo uvek ispoštovati svaku vašu želju i pesme svirati onim redosledom koji vama odgovara.

Zato iskoristite ovu priliku, pozovite orkestar majstora trube koji u Rumu dolazi u tačno dogovoreno vreme i vama i vašim gostima će prirediti odlično slavlje.

Uživajte u svakom trenutku veselja, uživajte dok trubači Ruma dočekuju goste, dok se gosti okupljaju uz predivne zvuke trube koje označavaju slavlje i koji su više od 100 godina su sinonim veselja.

Trubači na svadbi

Trubači na svadbi

Orkestar trubača prati slavljenike i uvek ispoštuje svaku vašu želju.

Javite nam se i zakažite dolazak majstora trube i uživajte kao domaćin o kome se priča najbolje.