Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Rijeka najbolji trubački orkestar Hrvatska

Uz odlično slavlje, uz najbolje raspoloženje vaš srećan i radostan događaj ostaće upamćen dugi niz godina. Sa repertoarem koji broji preko 2.000 pesama, trubači Rijeka su najbolji trubački orkestar u Hrvatskoj koji sa zadovoljstvom na vašem veselju nastupa da svima na slavlju najvažniji dan ostane u najlepšem sećanju.

Vrhunski trubači za svadbe

Trubači Rijeka za sva veselja

Bilo da je vaša veselje povodom rođendana, punoletstva, veridbe, venčanja ili godišnjice braka, budite sigurni da će trubači Rijeka najbolje svirati i da će uživati svi došli gosti na veselju koje ste priredili.

Orkestar najbolji u Hrvatskoj, trubači Marka Danića će nastupiti na vašem veselju i odličnom trubačkm muzikom podići atmosferu do najvišeg nivoa.

Trubači imaju dar da pesmom povežu sve prisutne, da ljudi svih generacija budu kao jedno uz odlične hitove domaće i strane muzike, narodne i zabavne jer sve pesme i sva kola trubači Rijeka odlično sviraju.

Orkestar sa najvećim reperotarem

Sviramo i džez muziku, valcere upravo u željenim trenucima. Iz našeg repertoara koji broj preko 2.000 numera, odaberite pesme i kola i uživajte u odličnom slavlju zajedno sa svojim najdražim.

Trubači su nezaobilazni deo svakog pravog veselja u Hrvatskoj i zato smo uvek angažovani u svim gradovima.

Nastupom na vašem veselju gosti će vam biti zahvalni jer ste da svoje slavlje pozvali pobednike mnogobrojnih festivala trubačke muzike od kojih je najvažniji onaj u Guči.

Prva truba Guče, orkestar koji redovno gostuje na najvećim televizijama i koji estradni umetnici pozivaju na svoje koncerte da zajedno sa njima nastupamo na bini je pred vama, spreman da na vaš poziv na slavljima koje organizujete zablista odličnim nastupom.

Uz najbolje trubače Hrvatske, vaše veselje ti biti ulepšano odličnim pesmama uz vrhunsko raspoloženje svih vaših gostiju.

Zato ako želite najbolje slavlje, angažujte naš orkestar koji će sa velikim zadovoljstvom nastupiti na vašem veselju.

Zakazivanje nastupa Trubači Rijeka

Nastup trubača Marka Danića možete zakazati putem telefona, klikom na dugme za poziv na vašem ekranu ili putem Viber-a ili WhatsApp-a.

Trubači Marka Danića

Budite sigurni da će naš trubački orkestar upravo u trenutku koji ste vi odredili nastupati na vašem slavlju.

O nama svi pričaju najbolje, preporučuju nas svojim prijateljima i rodbini i sigurni smo da ćete i vi u odličnom raspoloženju proslaviti vaš važan i srećan dan.

Javite nam se, zakažite dolazak našeg trubačkog orkestra na vaše veselje i budite sigurni da će ono biti događaj koji će ostati u najlepšem sećanju svih gostiju.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube