Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Pula najveći repertoar za najbolja slavlja u Hrvatskoj

Svi znamo da je muzika najvažnija za slavlja a trubačka muzika je neizostavan element na svakom pravom veselju. Trubači Pula orkestar su koji se redovno poziva na sve vrste slavlja i svečanosti.

Trubači Pula su veoma popularan orkestar

Gostovanja na manifestacijama, nastupi sa najvećim zvezdama estrade, gostovanja na popularnim televizijama naš orkestar su uvrstile u sam vrh trubačke muzike. Pobednici festivala u Guči su uvek spremni da ulepšaju još jedno slavlje da na vašem veselju sviraju pesme i kola po vašim željama.

Trubači na moru

 

Atmosfera kakva će biti uz nastup orkestra Marka Danića je događaj u kome se priča dugi niz godina.

Pozivom našeg orkestra na vašu proslavu možete biti sigurni da će gosti se najbolje provesti i biti vam zahvalni što ste priredili tako dobar provod.

Odličan provod uz najbolje trubače

Uživanje uz trubače našeg orkestra koji je svoje iskustvo stekao tokom dugogodišnje karijere preko dve decenije će biti najbolje jer samo jednim pozivom putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a možete osigurati vrhunsku zabavu.

Na svakom vrsti slavlja majstori trube orkestra Marka Danića sviraju savršeno ukomponovan miks pesama i kola.

Bilo da je vaše slavlje veliko ili malo, svadba, krštenje, proslava punoletstva ili neki drugi srećan i radostan događaj pozivom trubači Pula imate garanciju da će vaše veselje biti najbolje u celom kraju.

Odaberite pesme iz našeg bogatog repertoara trubačke muzike, birajte one najlepše i najbolje koje odgovaraju vašem veselju. Pesme smo poređali po kategorijama slavlja kako bi smo vam olakšali izbor.

Sve vrste muzike trubači Pula odlično sviraju

Sviramo domaću i stranu muziku, narodnu, zabavnu muziku, džez muziku, pop i rok muziku, valcere, filmsku muziku.

Sve što poželite, uz koje pesme volite da se veselite budite sigurni da će trubači Pula najbolje svirati.

Orkestar pod vođstvom najboljeg majstora trube vama i vašim gostima pokazaće svoj kvalitet svirajući najbolje pesme koje podstiču dobru atmosferu.

Trubači Pula najavljuju tortu

U trenutku kada se iznosi torta pred goste, svi očekuju da će se najbolje provesti.

Naš orkestar će na vrhuncu veselja pokazati svoj najbolji kvalitet svirajući pesmu po vašem izboru. Kad trubači prate tortu, atmosfera na vašem slavlju će se zagrejati do usijanja.

Trubači sviraju nekoliko pesama po vašoj želji i kada vi date znak neprimetno napuštaju svečanu salu prepuštajući glavnom orkestru koga ste angažovali dalji nastup na slavlju.

Gostovanje trubačkog orkestra koji je svoj kvalitet stekao tokom višegodišnje karijere je događaj vredan pamćenja.

Javite nam se, pozovite nas i zakažite dolazak našeg orkestra na vaše slavlje i budite sigurni da će ceo Pula znati da je kod vas najbolje veselje.

Kontaktirajte nas putem telefona, Vibera ili WhatsApp-a i uživajte u svim trenucima vašeg slavlja uz najbolje majstore trube.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube