Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Poreč iskusni trubački orkestar sa najvećim reperotarem

Na slavljima je važno da bude vesela atmosfera, najvažniji dan ulepšati odličnom muzikom a gostima prirediti nezaboravan događaj. Sve je to moguće uz trubači Poreč orkestar sačinjen od profesionalnih majstora trube koji po vašem pozivu dolazi na vaše slavlje.

Ako želite da napravite atmosferu za pamćenje, događaj o kome će se pričati dugi niz godina pozovite najpopularniji trubački orkestar pod vođstvom prve trube, pobednika mnogih festivala Marka Danića.

Trubači snimanje Novogodišnjeg programa

Za najbolja slavlja u Poreču

Bilo koje slavlje da pravite pozivom proslavljenog trubačkog orkestra koga zna cela Hrvatska, svi gosti na vašem slavlju uživaće u savršenom odsviranim pesmama i kolima.

Imajući u vidu da naš nastup ne traje baš dugo, sastavili smo odličan asortiman pesama koje će uvek vaše goste podići na noge i napraviti atmosferu o kojoj svi govore.

Mnogobrojni su nastupi našeg orkestra

Naš orkestar nastupao je na svim važnim manifestacijama u Evropi a na festivalima trubačke muzike odnosimo najviše pobede i priznanje.

Pobednici smo najpoznatijeg festivala Dragačevske trube u Guči i orkestar koji se redovno poziva na televizije i gostuje sa najvećim estradnim umetnicima.

Nastupamo i na koncertima kao podrška zvezdama estrade jer svi znaju da su trubači Marka Danića najbolji u celoj regiji.

Uvek na svakom slavlju dajemo svoj maksimum i prema vrsti slavlja prilagođavamo naš repertoar kao i način nastupa.

Bila da pravite veridbu, venčanje, proslavu punoletstva ili neko drugo veselje, budite sigurni da su najbolji izbor upravo trubači Poreč. Zato će vaše slavlje biti posebno, najlepše i najbolje a svaki vaš gost sa uživanjem će prepričavati doživljaj koji će mu ostati u najlepšem sećanju.

Kad trubači Poreč zasviraju, atmosfera se podiže na viši nivo a naš repertoar koji broji preko 2.000 pesama i kola od kojih ćete odabrati vama najlepše a mi ćemo upravo te pesme svirati redosledom koji vi želite.

Upravo u trenucima kada ste to planirali trubači Poreč sviraju domaću i stranu muziku, narodne i zabavne pesme i sve što poželite da slušate, mi ćemo svirati. Sviramo i muziku iz filmova, džez muziku, valcere.

Svaki vaš gost uživaće u odličnom izvođenju orkestra o kome svi imaju samo reči hvale.

Trubači Poreč zakazivanje

Ako poželite da angažujete trubače za proslavu rođendana, punoletstva ili nekog drugog slavlja, da se na vašem venčanju, veridbi ili godišnjici braka pojave najbolji trubači cele Hrvatske pozovite naš broj telefona, kliknite na dugme na vašem ekranu ili nam pošaljite poruku na Viber ili WhatsApp.

Budite sigurni da će u nastupu našeg orkestra koji postoji više od dve decenije vaši gosti uživati, sa zadovoljstvom na svojim profilima na društvenim mrežama deliti fotografije i video snimke sa vašeg veselja. Iz višegodišnjeg iskustva znamo da smo orkestar koji se najviše preporučuje jer je najbolji i najkvalitetniji.

Javite nam se i uživajte u svim trenucima vašeg veselja.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube