Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Pančevo Najbolje sviraju na svakom veselju

Kao orkestar koji već dugi niz godina nastupa na veseljima širom Srbije i cele regije trubači Pančevo mogu se pohvaliti da su na svakom veselju dobili aplauze, da su domaćini prezadovoljni nastupom i uvek u narednim godinama na slavlje pozivali upravo orkestar Marka Danića.

Preporučuju nas gosti koji su bili na slavljima i uverili se u naš kvalitet, veselili se u sjajnim hitovima narodne domaće i zabavne muzike, izvornim i najmodernijim pesmama, u spletu kola koji svakog gosta pokreće na igru.

Orkestar kakav se samo poželeti može za vaša veselja je dostupan tokom cele godine. Po pozivu nastupamo na vašem slavlju bilo da je ono veliko ili malo, u gradu ili selu, varošici u Srbiji ili inostranstvu.

Orkestar Marka Danića dolazi na vaše veselje baš u trenutku kada ste vi poželeli.

Svirajući najbolju muziku koju je vaši gosti sa oduševljenjem očekuju zagrejaćemo atmosferu do usijanja.

Svaki vaš gost uživaće u pesmi koju najviše voli jer naš orkestar zna da svira sve pesme i kola iz bogatog repertoara trubačke muzike koji broji preko 2.000 numera. Za ovih 20 godina nastupa na slavljima povodom rođenja dece, krštenja, punoletstva, proslava rođendana, veridbi, proslava momačkih i devojačkih večeri orkestar Marka Danića je postao poznat po sjajnim nastupima.

Trubači za venčanja

Za dan venčanja svi redom pozivaju upravo trubači Pančevo koji već tokom okupljanja gostiju kod mladožinjene kuće, svirajući unose radost i sreću među sve prisutne.

Trubačka muzika popularna je širom Srbije i okruženja a truba ono po čemu je naša zemlja poznata u svetu.

Festival trubača u Guči dokaz je ovoj tvrdnji a naš orkestar, prva truba Guče sa ponosom nastupa na vašem veselju.

Trubači Pančevo sa svatovskom povorkom odlaze po mladu, nastupaju kod njene kuće, prate svatove i mladence prilikom odlaska na venčanje.

Nastupamo kod crkve i opštine sviramo pesme koje vi poželite i uvek činimo sve kako bi atmosfera na vašem svečanom danu bila na najvišem nivou.

Zaželite želje, recite koje pesme volite i trubači Marka Danića će upravo redosledom koji ste vi poželeli svirati pesme na vašem slavlju. Uz trubače nazdravite, podignite čašu. Neka vaši kumovi, prijatelji, vaša familija vam poželi najlepše želje jer će svi skupa uživati na slavlju o kome će se pričati dugi niz godina.

Naš orkestar je spreman da u svako doba, nastupa na vašem veselju a samo je potrebno da kažete datum i vreme našeg dolaska.

Budite sigurni da ćemo u tačno dogovoreno vreme doći na vaše veselje i odličnom trubačkom muzikom razveseliti sve vaše goste, prijatelje, kumove.

Uživajte u sjajnoj muzici koju smo pripremili za vas, u odličnim miksevima pesama i kola. Neka vam čestitaju na izboru trubača kao na svakom slavlju na kome smo nastupali tokom naše višegodišnje karijere.

Javite nam se i pošaljite nam poruku ili da nas pozovete putem telefona, Viber-a i WhatsApp-a i uživajte u odličnom veselju zajedno sa svojim najdražima.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube