Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Osijek najboljji orkestar za vaša veselja

Znamo da želite najbolje veselje i zato tražite trubači Osijek nadajući se da ćete pronaći najbolji trubački orkestar za proslavu vašeg srećnog događaja. Upravo se nalazite na sajtu najboljih trubača u Hrvatskoj, orkestra Marka Danića koji će na vašem slavlju svirati sve one pesme i kola koje vi i vaši gosti sa uživanjem slušate i uz koje se najbolje veselite.

Trubači na svadbi

Trubači na svadbi

Najbolji orkestar trubači Osijek

Kad dođe vreme slavlja, bilo da je reč o venčanju i svadbenom slavlju, proslavi krštenja, proslavi punoletstva pozivaju se prijatelji uz koje smo odrasli, koje smo stekli koji su nam pomogli i koji su uvek uz nas.

Familija bliža i dalja iz okruženja kao i ona iz daleka dolazi da na najsrećniji i najradosniji dan da bude sa nama na veselju najlepšem i najboljem, slavlju o kome će se pričati dugi niz godina.

Orkestar najboljih trubačkih majstora pod vođstvom prve trube Marka Danića, na vaše veselje dolazi sa jednim ciljem, da ispuni sve vaše želje i da svira sve ono najlepše i najbolje što je čovek u svom nadahnuću komponovao, ono što su pevači otpevali a igrači odigrali.

Vrhunski trubači orkestra Marka Danića sviraju sve vrste pesama i kola koje poželite.

Trubači su odličan izbor za odličan provod

Možete odabrati koliko god želite pesama iz našeg bogatog repertoara koji broji preko 2.000 numera, odabrati pesme koje volite, one koje se najviše sviraju na vašem veselju.

Osim toga u toku dana slavlja, možete našem orkestru dati znak kada koju pesmu da sviramo da sve bude onako kako poželite.

Uz trubači Marka Danića o vašem će se veselju pričati dugi niz godina a gosti i cela familija biće srećni što ste pozvali orkestar koji je u stanju da atmosferu podigne do najvišeg nivoa.

Najbolji trubači u hrvatskoj sviraju po redosledu pesme koje ste poželeli.

Iskustvo duže od dve decenije

Orkestar sastavljen od najboljih trubačkih umetnika sa ponosom nastupa na vašem slavlju. Orkestar smo koji je tokom dve decenije postojanja osvojio mnogobrojne nagrade i priznanja, nastupao na manifestacijama i koncertima estradnih umetnika.

Poznati su i gledani naši nastupi na televizijama u najpopularnijim emisijama.

Kada vas neko pita koji trubači su najbolji, sigurni smo da ćete kao i svi ostali odgovoriti jednostavno da su to trubači orkestra Marka Danića.

Trubači Osijek najavljuju tortu

Na vašoj proslavi, vrhunac slavlje jeste onaj kada se torta iznosi pred goste.

Svečana torta, slavljenicka torta uvek je najlepša i najveća, ukrašena vatrometom i ona označava vrhunac svakog slavlja.

Gosti jedva čekaju da se svetla u sali zamrače dok se slavljenicka torta uz pratnju trubača koji sviraju pesmu koji ste vi poželeli unosi u salu.

Atmosfera se tada zagreje do usijanja, slavi se i nazdravlja žele se zdravice.

Naš trubački orkestar će učiniti sve da svi uživaju na vašem slavlju. Gosti, radosni dele na svojim profilima fotografije i video snimke sa vašeg veselja znajući da je vaše slavlje najbolje i najlepše.

Svi volimo da se veselimo, da se prikažemo u najboljem svetlu. Znajući da nastupaju trubači Osijek najbolji u celoj Hrvatskoj, gosti će se radovati na vašem veselju kakvom nema ravnog.

Pozovite najbolje trubače, zakažite naš dolazak putem telefona, klikom na dugme za Viber ili WhatsApp i budite uvereni da će na vašem slavlju uz naš nastup sve biti najbolje.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube