Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Novo Mesto najbolji orkestar za proslave

Samo najbolje i najlepše raspoloženje može se očekivati kada na veselju nastupe trubači Novo Mesto, orkestar pod vođstvom vrsnog majstora trube Marka Danića.

Trubači orkestar Marka Danića

Trubači Novo Mesto najbolji izbor

Za velika i mala slavlja, za događaje koji vam čine život srećnim i radosnim, za okupljanje porodice i prijatelja, najbolji trubači Slovenije su spremni da na vašem veselju sviraju sve one pesme i kola koja najviše volite da slušate.

Neka se na vašem slavlju gosti, prijatelji, familija provede najbolje a o događaju priča dugi niz godina. Sve je to moguće pozivom orkestra koji je popularan u celoj regiji, orkestra koji Slovenija odlično zna sa nastupa, manifestacija i televizija. Orkestar kojeg pozivaju najveći estradni umetnici da zajedno nastupaju na koncertima.

Mi znamo da je slavlje najlepše kada zajedno sa dragim osobama se okupite da se proveselite, da provedete dan u najboljem raspoloženju.

Zato su majstori trube orkestra Marka Danića do perfekcije uvežbali sve pesme i kola od onih izvornih, starih do najnovijih modernih hitova, pesme sa estrade, muzike domaće i strane valcera i filmske muzike.

Naš repertoar, pesme koje odaberete uklopljene u savršen miks pesama i kola će da vašem slavlju napraviti odličnu atmosferu.

Gosti će biti raspoloženi dok uživaju veseleći se uz pesme koje ste vi odabrali. Kumovi podižu čašu i nazdravljaju uz najlepše želje. Bićete ponosni kao domaćin, kao slavljenik koji je napravio najbolje veselje i pozivom orkestra trubači Novo Mesto ostao upamćen po najboljem slavlju.

Trubači Novo Mesto najavljuju tortu

Trubači sviraju u sali

Kao najvažniji trenutak svakoga slavlja, momenat kada se torta iznosi pred goste sa nestrpljenjem očekuju svi. To je trenutak kada je atmosfera na vrhuncu a upravo tome doprinosi vrhunska muzika orkestra trubača koji prati donošenje torte pred goste.

Odaberite pesmu koju želite, recite nam datum i vreme našeg dolaska i budite sigurni da će na vašem slavlju sve biti savršeno.

Orkestar Marka Danića je uvek raspoložen da sa vama se dogovori o svim detaljima. Sviramo upravo onoliko koliko vi želite a na vaš znak, trubači svirajući napuštaju svečanu sali prepuštajući odabranom bendu nastavak sviranja na slavlju.

Trubači Marka Danića su poznati i priznati dobitnici najvećih nagrade priznanja, pobednici Guče, ovog najvećeg festivala trubački muzike na svetu.

Pozivom našeg orkestra možete biti sigurni da ćete uživati, da ćete se radovati sa prijateljima i familijom i da ćete, nakon slavlja, sa nestrpljenjem očekivati novu priliku da ponovo opet bude prilika da nas pozovete da nastupamo na slavljima u godinama koje dolaze.

Pozovite trubači Novo Mesto

Javite nam se 071/240-284. Jednostavnim klikom na broj, na slušalicu ili dugme za Viber i WhatsApp nam se možete javiti u bilo koje doba dana. Budite sigurni da ćemo odmah odgovoriti jer smo uvek online spremni za svaki odgovor.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube