Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Novi Sad – Provereno najbolji orkestar za veselja

Svi mi želimo najbolje za naša slavlja, za rođendane, okupljanja sa prijateljima, porodične proslave i mnoge druge vrste veselja. Svi želimo da se naši gosti provedu najbolje i najlepše a to sve možete imati kad pozovete trubači Novi Sad koji je nastupao na najpoznatijim televizijama Balkana.

Trubači Novi Sad odeveni u svečane uniforme

Trubači Marka Danića

Naš orkestar nastupa na vašem slavlju odeven u svečanu ili ležernu uniformu a po želji možete imati trubače koji na slavlje dolaze odeveni i u narodnu nošnju kako bi smo svojim izgledom i svojim nastupom doprineli lepoti vašeg veselja.

O vašem veselju će se nakon nastupa našeg orkestra pričati dugi niz godina.

Sve pesme koje želite da čujete od našeg orkestra možete zatražiti tokom slavlja.

Sviramo sve pesme od onih najstarijih izvornih pesama i kola pa sve do najnovijih ostvarenja estradne muzike.

Sviramo i narodnu starogradsku muziku, domaću zabavnu a takođe i džez muziku i stranu muziku, hitove iz filmova kao i klasičnu muziku i valcere.

Sve zavisi od toga šta volite i šta vaši gosti najviše žele, uz koju se pesmu raduju a mi smo uvek spremni da zasviramo kada vi to tražite da bi atmosfera na vašem slavlju bila perfektna.

Tokom karijere duge 20 godina, uz hiljade pohvala zadovoljnih domaćina i slavljenika, orkestar vrhunskih trubačkih majstora Srbije uz vaš poziv dolazi da ulepša vaše veselje.

Uz nas možete biti sigurni da će vaša proslava biti najbolja i najlepša. To smo dokazali bezbroj puta jer kad god su trubači *Novi Sad nastupali, svi su gosti sa zadovoljstvom uživali i u najboljem slavlju i veselju dočekali kasne večernje sate.

Svi će vam reći isto a to je da su trubači Novi Sad orkestar o kakvom svi govore.

Naši mnogobrojni nastupi, pobede na festivalima, pehari i medalje koje smo osvojili govore sve o kvalitetu i lepoti muzike koju sviraju naši trubači.

Kako su svi članovi našeg orkestra potekli iz familija koje su se generacijama bavile trubačkom muzikom, za nas je ljubav prema trubi ono što od rođenja osetimo. Svaki dan uz trubu provodimo sate i najlepše trenutke poklanjamo upravo ovo instrumentu.

Trubači na veselju venčanja

Muzika koju sviramo je iz srca, iz duše i to je razlog zašto gosti toliko vole da čuju upravo orkestar Marka Danića. Atmosfera veselja se širi već od prvih tonova koje izlaze iz naših zlatnih truba.

Javite nam se i zakažite nastup najpoznatijeg trubačkog orkestra na vašem slavlju. Mi smo uvek raspoloženi da izađemo u susret svim vašim željama i zahtevima.

Pošaljite nam pesme koje želite i mi ćemo upravo te pesme svirati. Kažite kada želite da na stupimo u koje vreme, gde da dođemo a mi ćemo ispoštovati svaku vašu želju i nastupiti upravo u trenutku koji vam odgovara.

Pošaljite nam poruku putem Viber-a, WhatsApp-a ili nas pozovite na brojeve telefona i mi ćemo se odmah odazvati vašim željama.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube