Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Nova Gradiška Hrvatska – Orkestar za sva veselja

Najlepši trenuci su oni koje provodimo sa svojim prijateljima, porodicom u društvu ljudi koje volimo i do kojih nam je stalo. Kada pravimo slavlje povodom radosnih i srećnih događaja, veselje će biti najbolje uz trubači Nova Gradiška, orkestar koji uvek svira najlepše pesme i kola za vas i vaše najdraže.

Najbolja se slavi uz trubači Nova Gradiška

Trubači u Parovima

Trubači u Parovima

Uz majstore trube orkestra Marka Danića poznatog u celoj Hrvatskoj, lepše se veseli i to vam mogu potvrditi svi koji su nas čuli bilo uživo ili preko televizije, na koncertima vesele ti se uz muziku našeg trubačkog orkestra.

Pobednici smo mnogobrojnih festivala, od kojih je najpoznatiji festival Dragačevska truba u Guči. Naš orkestar se svrstava u sam vrh kada se govori o kvalitetu izvođenja. Nagrade i priznanja, pehari koje čuvamo u našim vitrinama, dokaz su kvaliteta orkestra sastavljenog od talentovanih trubača od kojih su svi poreklom iz poznatih trubačkih porodica.

Nama je cilj da na vašem slavlju se najbolje provedete, da vi i vaši gosti i uživate uz odličan repertoar koji smo pripremili za vas.

Najveći repertoar trubačke muzike

Majstori trube orkestra Marka Danića imaju repertoar trubačke muzike najveći od svih.

Odlično znamo sve pesme i kola od onih najstarijih, izvornih pesama, starogradske muzike, narodnih pesama, pa do najnovijih estradnih hitova. Odlično sviramo kako domaću muziku tako i stranu, zabavnu muziku i džez muziku, valcere i filmsku muziku.

Sve pesme i kola koje poželite na vašem slavlju sviraćemo upravo onim redosledom koji ste vi odabrali. Ako želite možete odabrati pesme koje smo za vas sortirali po vrstama slavlja, pesme koje se najviše traže. Pesme za venčanja, pesme za punoletstvo, pesme za veridbu, za rođenje deteta.

Vaše slavlje može biti veliko ili malo ali budite sigurni da će se uz trubači Nova Gradiška o veselju govoriti dugi niz godina. Mi smo uvek raspoloženi da svoj nastup prilagodimo vašim željama, da sve bude onako kako ste vi zamislili.

Iskusni majstori trube

Iskusni majstori trube na vašem će veselju za vas i vaše goste svirati u trenucima koje vi tražite bilo da su to trenuci kada se dočekuju gosti, kumovi, nakon venčanja, kada se iznosi torta pred goste.

Na vaš znak ćemo vrhunskom trubačkom muzikom podići atmosferu na veselju, svirati u kontinuitetu ili po nekoliko pesama u trenucima kada se glavni bend koga ste angažovali odmara od nastupa.

Sa nama se lako možete dogovoriti jer uvek ispunimo svaku datu reč a to vam mogu potvrditi mnogobrojni domaćini kod kojih smo nastupali tokom naše karijere koja traje duže od 20 godina.

Trubači Nova Gradiška kontakt

Naš orkestar je za vas uvek spreman da dođe i da na vašem slavlju po vašim željama svira najbolju odabranu muziku koju vi volite.

Zato već sada rezervišite nastup našeg orkestra i odaberite najbolje, jer su i estradne zvezde upravo naš orkestar angažovale za svoje koncerte ali takođe i za svoja privatna veselja koje su pravili.

Javite nam se, kliknite na dugme za poziv, Viber ili WhatsApp na vašem ekranu i budite sigurni da ćemo u tačno dogovorenom trenutku nastupiti na vašem slavlju koje će uz vrsne majstore trube biti najlepše u celom kraju.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube