Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Negotin sviraju na vašem veselju – Najbolji majstori trube

Za trubače Marka Danića čuli su svi jer je najpoznatiji festival trube u Guči nagrađuje naš orkestar peharima, priznanjima za najbolje trubače. Uz trubače Negotin vaše slavlje biće događaj o kome se priča, a vaši gosti uživaće u svakom momentu veselja. Uz zvuke trube podiže se čaša i nazdravlja slavljenicima u najboljem raspoloženju, pesmama i kolima koje ste odabrali.

Velik repertoar trubačke muzike

Uz najveći izbor pesama i kola kojima raspolaže naš orkestar, možete biti sigurni da će vaši gosti biti izuzetno zadovoljni da će svako moći da uživa uz repertoar koji broji preko 2.000 numera.

Angažovanje trubači Negotin za slavlje na kome se okupljaju vaši prijatelji, familija, vaše zvanice biće događaji o kome će se pričati u celom kraju a društvene mreže biće preplavljene snimcima koje će vasš gosti odlično raspoloženi deliti na svojim profilima.

Kvalitetna trubačka muzika majstora trube o kojima priča cela regija ostaje upamćena kao najveći događaj. O nama govore najveći estradni umetnici koji nas pozivaju na svoje koncerte da zajedno sa nastupamo i podignemo atmosferu. Takođe često gostujemo i na TV gde širokom auditorijumu prenosimo lepotu prave izvorne trubačke muzike.

Da bi ste uživali na vašem slavlju uz trubači Negotin potrebno je samo da nam se javite i kažete datum veselja. Po vašoj želji možemo unapred zajedno sa vama da napravimo spisak pesama i kola koje želite da se sviraju u glavnim trenucima vašeg slavlja.

Trubači Negotin za venčanje

Kada se organizuje svadbeno veselje povodom venčanja trubaci Negotin doći će po vašem dogovoru do mladoženjine kuće gde se okupljaju svatovi i uz vrhunske pesme dočekaćete kumove, familiju, prijatelje. Trubači Negotin prate svadbenu povorku kada se odlazi po mladu, nastupa kod mladine kuće, kada se izvodi mlada. Pobednički orkestar nastupa kod opštine i kod crkve nakon venčanja gde se dočekuju mladenci najlepšim pesmama.

Trubači Marka Danića

Trubači na vašem veselju nastupiće u ključnim trenucima kada osetite potrebu da se atmosfera na slavlju zagreje, da se gosti opuste i da uživaju uz vrhunske pesme koje vi poželite.

Naš repertoar broji preko 2.000 numera a zajedno sa vama možemo napraviti miks pesama koji će garantovano vaši gosti sa nestrpljenjem dočekati u igri uz trubačku muziku.

Iskustvo duže od dve decenije

Na svim slavljima na kojima smo nastupili tokom naše dugogodišnje karijere gosti su srećni i radosni uživali a nakon slavlja uvek preporučivali naš orkestar svojim prijateljima jer su se uverili da smo orkestar koji veselje učini veličanstvenim događajem.

Kada poželite da na vašem slavlju nastupe majstori trube o kojima priča cela Srbija, pozovite broj našeg telefona klikom na dugme na dnu vašeg ekrana ili nam pošaljite poruku putem Viber-a ili Whatsapp-a. Dovoljno samo da tapnete željeno dugme aplikacije na dnu vašeg ekrana.

Trubači na svadbi

Trubači na svadbi

Najavljujemo slavljeničku tortu

Trubački orkestar Marka Danića uz nezaboravne hitove koje ste vi poželeli najavljuje iznošenje torte pred goste. Kada se svetla u sali ugase i svadbena torta unosi u salu uz pratnju našeg orkestra sa pesmom po vašoj želji što gosti dočekuju sa aplauzom.

Atmosfera kakvu ume da priredi naš orkestar ostaće u najboljem sećanju vaših gostiju. Čak godinama nakon veselja svi će se prisećati lepih trenutaka koje su uz vrhunske pesme doživeli na vašem slavlju.

Javite se, uputite nam poziv ili pošaljite poruku i budite sigurni da će trubački majstori na vašem slavlju napraviti vrhunsko raspoloženje.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube