Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Murska Sobota za najbolja veselja svadbe i druga slavlja

Za veselja, za najbolje raspoloženje, za događaje koje želimo da ostanu u najlepšem sećanju, trubači Murska Sobota orkestar je koji će svoje višedecenijsko iskustvo pretočiti u savršen nastup na vašem slavlju.

Trubači na moru

Orkestar najpopularniji u celoj Sloveniji, trubači Marka Danića, poznati su širom regije Balkana kao majstori trube. Nastupali na mnogobrojnim manifestacijama, pobeđivali na festivalima trubačke muzike, gostovali na televizijama i nastupali na koncertima popularnih estradnih umetnika.

Trubači Murska Sobota za vaša veselja

Za sva vaša veselja, za velika ili mala, trubači Murska Sobota su tu da vama, vašim gostima, prijateljima i familiji muzikom prenesu najlepše emocije koje se samo na trubi mogu osetiti. Uživaćete uz savršene tonove najlepših pesama i kola komponovanih upravo za vaša slavlja. Sviramo narodnu i zabavnu muziku, domaću kao i stranu, pop i rok muziku, muziku, valcere, filmsku muziku. Svake pesme koje se setite, budite sigurni da će trubači Murska Sobota svirati na svojim zlatnim trubama.

Naš repertoar obuhvata preko 2.000 pesama i kola i sigurni smo da ćete se sa svojim gostima najbolje veseliti uz odabrane pesme i kola koja ste vi poželeli. Zato smo za vas pripremili odličan izbor pesama i kola. Pesme iz našeg repertoara poređali smo po kategorijama kako bi ste lakše pronašli one koje odgovaraju vašem veselju.

Uživaćete dok gosti sa zadovoljstvom budu delili video snimke sa vašeg slavlja na društvenim mrežama, dok se zajedno sa svojim najdražim veselite i nazdravljate.

Najbolji trubači u Sloveniji

Trubački orkestar koji se preporučuje i sa radošću dočekuje na svakom veselju je vama na raspolaganju.  Angažovanjem našeg orkestra vaše će slavlje biti događaj o kome će se pričati dugi niz godina.

Naš kvalitet je poznat u cijeloj regiji ali i šire. Nastupali smo u evropskim prestonicama, o nama se priča i piše. Gostovanja orkestra Marka Danića na popularnim televizijama gledala je višemilionska publika.

Trubači na svadbi

Trubači na svadbi

Kada na vašem slavlju poželite da se uz odlične zvuke trube gosti vesele, dovoljan je samo jedan poziv, poruka na naš Viber ili WhatsApp i trubači Murska Sobota će doći u tačno dogovoreno vreme. Bilo da je vaše veselje veliko ili malo, slavlje povodom rođenja deteta, punoletstva, veridbe, venčanja ili neki druga vrsta veselja, slavlje uz trubače Murska Sobota biće najbolje u celom kraju.

Čekamo na vaš poziv

Da vaše veselje bude najlepše, pozovite orkestar Marka Danića. Poznati da uvek ispunimo svaku datu reč, majstori trube nastupaju na vašem veselju. Sve što je potrebno jeste da nas pozovete ili pošaljete poruku na 071/240-284, kažete vreme i mesto našeg dolaska i uživate u vašem najboljem slavlju.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube