Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači München najbolji orkestar +4917617387760 Nemačka

Trubači su orkestri koji su tradicionalno povezani sa proslavama jer najveća veselja, manifestacije i proslave uvek su najavljivane zvucima trube. Bilo da pravite veliko ili malo slavlje trubači München su spremni da svoje znanje pokažu na vašem veselju, uz savršene pesme i kola, muziku po vašem izboru i vašim željama.

Trubači Marka Danića

Kada god pravite slavlje budite sigurni da će majstori trube orkestra Marka Danića svoj repertoar svirati na veselju i da ćete sa najvećom radošću veseliti se zajedno sa svojim gostima i prijateljima.

Ako pravite veselje povodom punoletstva, rođendana, krštenja, veridbe ili venčanja trubači München su tu za vas sa izborom pesama i kola koje smo pripremili specijalno za vašu priliku.

U repertoaru koji broji preko 2.000 numera možete odabrati one najbolje a da bismo olakšali izbor poređali smo pesme po vrsti slavlja.

Pozovite trubači München +4917617387760

Tako ćete veoma lako se setiti one vaše omiljene pesme koje želite da se svira na vašem veselju i napraviti listu pesama koje će naš orkestar u pravim trenucima u kojima vi to želite sa zadovoljstvom svirati.

Majstori trubačke muzike koji su poreklom iz poznatih trubačkih porodica sa Balkana, sa juga Srbije na vašim slavljima nastupaju sa ciljem da svi gosti na veselju uživaju u odličnoj atmosferi. A prava atmosfera je ona u kojoj trubači München izvode najbolje pesme kola koja vi želite.

Svirajući po vašim željama naš orkestar uvek je bio izbor za svaku vrstu slavlja.

Zato nas preporučujete svojim prijateljima i familiji znajući da su trubači München prvi orkestar koji dolazi na red kada su u pitanju slavlja.

Trubači sviraju na venčanju

Trubači sa iskustvom preko 20 godina

Iskustvo koje je duže od dve decenije govori mnogo toga o nama. Mi smo majstori trube priznati i poznati širom Balkana i Nemačke. U svim državama u kojima žive ljudi poreklom sa regije Balkana poznati smo trubači. Preporučujete nas prijateljima, zovete nas po preporuci mi smo orkestar koji je uvek na listi kada se pravi neko slavlje. I to nije slučajno već smo zaslužili svojim istrajnošću i kvalitetom. Nama se javite uvek kada pravite veselja pa čak i više puta domaćini nas pozivaju na svoje slavlja u narednim godinama znajući da su trubači Marka Danića upravo ono što je potrebno da bi veseljem bilo vrhunsko.

Pozovite najbolji trubači u Nemačkoj +4917617387760

Pozovite trubači München jednostavno putem telefona, klikom na dugme za poruku, Viber ili WhatsApp ili poziv i imaćete orkestar koji će u potpunosti ispuniti sva vaša očekivanja.

Zakažite nas nastup i budite sigurni da ćemo ispuniti svaku vašu želju i da ćemo u pravom trenutku nastupiti na vašem veselju

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube