Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Maribor najbolje pesme i kola na vašem veselju

Svi znamo da je na veselju najvažnije raspoloženje a upravo su trubači Maribor orkestar koji će vrhunskim izvođenjem pesama i kola raspoloženje na vašem slavlju dovesti do vrhunca. Uz trubače najbolje u Sloveniji, vaše će slavlje biti događaj o kome se priča a svi vaši gosti, prijatelji, rodbina veseliće se u najboljem raspoloženju kada trubački majstori našeg orkestra zasviraju pesme koje ste vi odabrali.

Trubači orkestar Marka Danića

Mi odlično sviramo sve vrste pesama i kola i vaše je samo da nam kažete svoje muzičke želje.

Trubači Maribor repertoar

U našem repertoaru nalazi se izvorna muzika, kola, domaća muzika, narodna, starogradska muzika, pop i rok muzika, džez muzika, valceri, filmska muzika i strane popularne pesme. Sve što je potrebno jeste da odredite dan, da kažete u koje vreme želite da naš orkestar nastupa i da budete sigurni da ćemo upravo u tom trenutku nastupiti na vašem slavlju.

Trubači najbolji u Sloveniji su vama na raspolaganju da se uz naš nastup svi na vašem slavlju odlično provedu, da se veseli i slavi do kasnih večernjih sati.

Upravo su trubači Maribor tu da sviraju sve pesme koje vi volite, da uz najbolju muziku nazdravite, da uz najlepše pesme poželite dobrodošlicu svojim gostima, prijateljima, familiji.

Na mnogim slavljima, velikim i malim, tokom dve decenije postojanja orkestra, trubači Marka Danića su nastupali i podigli atmosferu do najvišeg nivoa.

Tako će biti i kod vas, na vašem će slavlju najpopularniji trubački orkestar u Sloveniji nastupiti da prenese atmosferu kakva vlada u Guči, da vam pokažemo da smo zasluženi pobednici ovog najvećeg festivala

Svako slavlje na kome su nastupili trubači Maribor ostalo je u najlepšem sećanju jer je naš orkestar iskusan. Za više od 20 godina postojanja nastupali smo na slavljima veseljima velikim i malim, krštenjima, punoletstvima, veridbama i mnogim drugim vrstama proslava.

Trubači na svadbi

Trubači na svadbi

Nastupamo na velikim i malim slavljima, na privatnim i poslovnim veseljima, novogodišnjim proslavama i proslavama povodom obeležavanja drugih praznika.

Trubači Maribor kontakt

Kada želite da na vašem slavlju svi provedu najbolje, da se svi sa uživanjem prisećaju veselja u godinama koje dolaze, pozovite najbolji trubački orkestar čitave regije. Kliknite na dugme na poziv, Viber ili WhatsApp i naš orkestar će u tačno dogovoreno vreme doći na vaše slavlje. Javite nam se, naš slovenački broj je 071/240-284 , recite vreme i mesto održavanja veselja i mi ćemo u tačno dogovorenom trenutku nastupati svirajući najlepši izbor pesama i kola. Uživajte zajedno sa gostima uz nastup majstora trube orkestra Marka Danića.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube