Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Lazarevac najpovoljniji orkestar za sve vaše proslave

Svakog dana postoje razlozi da slavimo, da se veselimo, da budemo srećni i radostni, da zadovoljstvom ispunimo svoj život. U svako doba godine nastaju povodi za slavlje a trubači Lazarevac, orkestar Marka Danića je tu da ispuni želje domaćina i slavljenika, kumova, prijatelja i svatova na vašim veseljima.

Lazarevac, fontana kod biblioteke

Lazarevac, fontana kod biblioteke

Nastupamo onda kada vi to poželite da najboljom muzikom, najboljim zvucima trube podignemo atmosferu na vašem slavlju, da privrednimo nezaboravne trenutke i da gosti uživaju u najboljoj muzici proslavljenog trubačkog orkestra Marka Danića.

Marko Danić sa svojih 10 trubačkih umetnika nastupa na svim vrstama slavlja.

Trubači Lazarevac za svako vaše veselje

Pozivani smo kada se prave svadbe, kada se proslavlja punoletstvo, na krštenja, godišnjice braka, proslave maturske večeri ali mnogim poslovnim proslavama kao što je obeležavanje godišnjice osnivanja firme, sportskim slavljima i mnogim drugim.

Veliki je broj razloga da naš orkestar nastupi na vašem slavlju a vi sigurno imate jedan važan dan koji želite da prođe u najboljem slavlju upravo uz orkestar prvaka Srbije u trubi.

Marko Danić i njegov orkestar osvojili su veliki broj nagrada. Naše su vitrine okićene peharima i medaljama sa takmičenja, festivala. Zato su trubači Guče, prva truba Srbije orkestar Marka Danića pravi i izbor da vrhunskom trubačkom muzikom, odličnim umećem ulepšamo vama i vašim gostima proslavu srećnog događaja uz muziku koju vi želite.

Naš orkestar svojim nastupom upotpuniće lepotu vašeg slavlja, učiniće da vaše veselje bude najbolji događaj o kome će se pričati dugi niz godina.

Gosti redovno dele fotografije video snimke na kojima se vidi kako se odlično provode, sve to uz majstorsko sviranje trubača. Oni koji znaju za vaše veselje a koji možda nisu mogli da budu prisutni, uživaće u snimcima koji će vaši gosti sa najvećim zadovoljstvom deliti na društvenim mrežama.

Najveći repertoar trubačke muzike

Odlična muzika našeg orkestra, najbolji je povod da nas pozovete jer se uz repertoar pesama koji broji preko 2.000 numera možemo pohvaliti i gostovanjima na koncertima poznatih estradnih umetnika ali i nastupima na njihovim privatnim veseljima. Nastupali smo u popularnim TV emisijama samostalno kao i zajedno sa popularnim zvezdama estrade.

Naš orkestar je uvek bio raspoložen da izađe vama u susret, da svaku vašu želju ispunimo i da sa najvećim zadovoljstvom na vašim slavljima nastupimo jer je orkestar Marka Danića pravi izbor za svako slavlje.

Sviramo u svim trenucima veselja kako bi smo vama i vašim prijateljima ulepšali dan, kako bi ste na najlepši i najbolji način zajedno proslavili srećne i radosne trenutke.

Izgled trubačkog orkestra na vašem slavlju

Trubači Marka Danića

Naš orkestar je raspoložen da u dogovoru sa vama odličnim nastupom upotpuni vaše slavlje. Zato smo spremili za svečane uniforme uz koje će vaše slavlje biti lepše i uz koje će se bolje pamtiti. Naš orkestar na vaše veselje može doći odeven u moderne ležerne uniforme, zatim u svečana odela kao i u narodnu nošnju.

Na vama je da odaberete kako želite da orkestar Marka Danića izgleda tokom nastupa na vašem slavlju i da uživate u trenucima sreće i veselja uz najbolji orkestar.

Kvalitet našeg orkestra poznat je širom Srbije a dokaz za to je i veliki broj preporuka koje dobijamo od domaćina i slavljenika na čijim smo veseljima nastupali. Nekad se desi da nastupamo kod istog domaćina dugi niz godina jer ljudi uvek imaju povoda za slavlje, uvek imaju povoda za veselje a naš orkestar tu je kad god poželite u svakom trenutku.

Javite nam se, pozovite nas i uživajte uz najbolje trubače orkestra Marka Danića.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube