Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Lazarevac najbolji trubački orkestar za veselja

Svako slavlje lepše je kada nastupaju trubači Lazarevac a domaćin ponosan kad dočekuje goste uz zvuke poznatih i popularnih pesama i kola koje svi tako puno volimo.

Trubačke pesme na veselju

Poznata slavlja su povodom krštenja, venčanja, proslave punoletstva.

To su događaji koji se pamte ceo život i uz najbolje trubače Lazarevac vaše će slavlje biti zapamćeno kao najlepši događaj u celom kraju.

Popularni trubački orkestar koji nastupa sa zvezdama estrade, često ih prateći po turnejama u Evropi i na vašem slavlju pokazaće svoj kvalitet.

Pobednici festivala u Guči, orkestar Marka Danića je spremio odličan repertoar pesama i kola koje će vaši gosti sa uživanjem slušati, uz koje će se veseliti na najlepšem slavlju koje ste do sad organizovali.

Trubači Lazarevac sviraju na velikim i malim veseljima
ponosno noseći svoje trube kao što smo to činili na dodeli nagrada na festivalu u Guči.

Bogat repertoar pesama

Orkestar Marka Danića dolazi na vaše slavlje svirajući najlepšu muziku iz bogatog repertoara trubačkih pesama i kola. Svi vaši gosti će odmah prepoznati taj zvuk, tu melodiju koja pokreće na igru, na ples i zabavu.

Birajte pesme koje volite, muziku koje se setite, koja pokreće najlepše emocije i naš orkestar će savršenim zvucima trube oplemeniti vaš događaj.

Dočekajte goste sa trubačima koja cela Srbija odlično zna, orkestar poznat po nastupima na televizijama, gostovanjima u popularnim televizijskim emisijama.

Orkestar Marka Danića nastupao je u Parovima, Žikinoj šarenici, pozivali su nas estradni umetnici na promocije svojih pesama i koncerte.

Rado se odazivamo svakom pozivu jer nam je želja da vaše veselje bude najlepše u celom kraju da se o slavlju koje pravite govori dugi niz godina.

Uverićete se već samim dolaskom našeg orkestra da će ceo Lazarevac pričati upravo o vašem veselju.

Garancija uspeha veselja uz trubači

Mi vam garantujemo da ćete uživati tokom celog slavlja jer smo tokom dve decenije nastupa na veseljima uvek pružili samo najbolje.

Talentovani trubački majstori koji su još od najranijeg detinjstva zavoleli trubu, poreklom iz poznatih trubačkih porodica zasijaće sjajnim melodijama koje svi vaši gosti vole.

Odredite pesme koje želite da se sviraju u određenim momentima slavlja i budite sigurni da će naš orkestar ispoštovati svaku vašu želju i svirati vašu pesmu u pravom trenutku.

Neka se uz trubače proslavi, iznošenje torte pred goste, dočekujete i ispraćate nazdravljate i veselite se do kasnih večernjih sati.

Neka slavlja traju do zore a trubači su uvek tu celog dana budu podrška vašoj proslavi.

Trubači Lazarevac dolaze po pozivu

Pozivom našeg orkestra nećete pogrešiti jer na hiljade zadovoljnih domaćina i slavljenika kao i njihovih gostiju vam može potvrditi da je orkestar Marka Danića najbolji izbor za sve vrste veselja.

Trubači Lazarevac po vašem pozivu dolaze da najlepšem trubačkom muzikom podignu atmosferu na slavlju na najviši nivo.

Javite nam se putem telefona, Vibera ili WhatsApp-a i uživajte u sjajnoj muzici koju samo trubači Marka Danića mogu da tako dobro odsviraju.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube