Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Kranj vrhunski orkestar za veselja u Sloveniji

Trubači Kranj najbolji su izbor za svako vaše slavlje. Na svim vrstama veselja, velikim i malim vrhunskim izvođenjem trubačke muzike, ostali smo upamćeni kao orkestar koji najbolje ume da podigne atmosferu do najvišeg nivoa.

Trubači na moru

Najbolji trubači Kranj

Za sve ove godine trubački orkestar Marka Danića pokazao je svoj kvalitet.

Veselja na kojima nastupaju najbolji trubači Slovenije popularna su na društvenim mrežama. Gosti prezadovoljni našom muzikom, načinom izvođenja, kvalitetom pesama i kola kao i miksevima koje smo pripremili za vas sa radošću dele fotografije i snimke na društvenim mrežama, hvaleći se svojim prijateljima na kakvo su odlično slavlje pozvani.

Trubači Kranj vrhunski su majstori trube koji će udovoljiti svim vašim muzičkim željama.

Odaberite pesme, odredite kada želite koju pesmu da naš orkestar svira i budite sigurni da će gosti u najboljem raspoloženju proslaviti vas srećan i radostan događaj.

Za svadbe, punoletstva, krštenja, godišnjice braka i sve ostale vrste slavlja, najbolji trubački orkestar u Sloveniji je vama na usluzi. Jednim pozivom obezbedite najbolje slavlje, da se radujete na svom srećnom danu i da sa svojim prijateljima nazdravljate uz orkestar sastavljen od festivalskih pobednika kao što je festival Dragačevske trube u Guči.

Trubači Kranj sviraju sve pesme

Mi znamo da sviramo sve vrste muzike i pozivom našeg orkestra na svoje slavlje možete biti sigurni da će uživati sve vaše zvanice. Na našem repertoaru nalazi se domaća i strana muzika, narodna i zabavna muzika, izvorna i starogradska kao i najnoviji hitovi sa estrade.

Sviramo i filmsku muziku i valcere a po želji možete napraviti spisak pesama koje želite da se sviraju na vašem slavlju, odrediti trenutak kada želite koju pesmu da čujete ili na danu veselja nam reći pesme koje upravo tada želite.

Uz trubači Kranj nazdravlja se, podiže pehar, veseli do kasnih večernjih sati jer su naš orkestar čuli svi, gledali naše nastupe uživo ili na malim ekranima i uverili se da je orkestar pod vođstvom Marka Danića najbolji za svako slavlje.

Trubači Kranj najavljuju tortu

Trubači na svadbi

Trubači na svadbi

Kada se torta iznosi pred goste, orkestar vrhunskih majstora trube prati tortu zvucima pesme koju ste vi odabrali. Tubači Kranj sviraće nekoliko pesama po vašem izboru, ispuniti želje kumova, najbliže vaše familije i gostiju i kada vi kažete, kada nam date znak, trubači se svirajući povlače iz šale prepuštajući glavnom bendu koji ste angažovali nastavak zabavljanja gostiju na slavlju.

Zakažite naš dolazak

Javite se najboljem trubačkom orkestru u kome su svi članovi profesionalci koji potiču iz trubačkih poznatih porodica i koji vam garantuju odlično veselje.

Pozivom 071/240-284 možete biti sigurni da ćete uživati u najboljim trenucima vašeg veselja, da ćete se veseliti i svi vaši gosti biti zahvalni na odličnom izboru trubačke muzike. Javite nam se klikom na dugme na vašem ekranu za poziv, Viber poruku ili WhatsApp. Ne morate ukucavati broj našeg telefona, samo dodirnite ikonicu i budite sigurni da smo spremni za svaki dogovor.

Naše želje su da se provedete najbolje i zato ćemo upravo na vašem slavlju svirati najlepšu muziku za vas.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube