Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Koprivnica najbolji orkestar za sva vaša slavlja

Svakog dana u godini može nastati radostan i srećan događaj. Nekome se rodi dete, neko se veri, neko pravi svadbu i poziva svatove na veliko slavlje. Povodi su razni za veselje a najbolje veselje je upravo uz trubači Koprivnica orkestar o kome svi pričaju i govore.

Trubači u Parovima

Trubači u Parovima

Marko Danić vođa je najpopularnijeg trubačkog orkestar u celoj Hrvatskoj koji nastupa na svim vrstama svečanosti i veselja.

Pozivom orkestra Marka Danića svojim gostima obezbedićete odličan provod a vi će te biti domaćin koji će primati čestitke i zahvalnosti od zvanica jer ste napravili slavlje o kome će se pričati i govoriti dugi niz godina.

Najbolji trubači Koprivnica

Upravo nastupom našeg trubačkog orkestra u Koprivnica, veselje će trajati do kasnih večernjih sati a svi vaši gosti bićete zadovoljni odličnim izborom orkestra trubača.

Možete da budete sigurni da ste uradili pravu stvar pozivom našeg orkestra na svoje slavlje jer smo popularni u celoj regiji. Trubači koje čak i zvezde estrade pozivaju na svoja veselja kao i na svoje koncerte da zajedno nastupamo jer uz podršku trubača Marka Danića, atmosfera na koncertima se zagreva do usijanja.

Raspoloženje koju umeju da podstaknu trubači Koprivnica je vrhunsko i upravo je to razlog što nas preporučujete svojim najdražima, familiji i prijateljima već više od dve decenije.

Iskustvo, kvalitet i talenat koji naši trubači poseduju odveli su nas u mnoge gradove Evrope na kojima smo nastupali na manifestacijama, festivalima, takmičenjima.

Prvaci festivala u Guči

Pobednici festivala u Guči orkestar Marka Danića je lepotom trubačke muzike osvojio ljubav publike. Stoga svi znaju da kad nastupaju trubači Koprivnica veselje će biti najbolje i najlepše.

Vaši gosti će uživati u svakom trenutku slavlja uz nastup našeg orkestra koji će po vašoj želji svirati pesme i kola iz bogatog repertoara trubačke muzike.

Najbolji izbor muzike iz bogatog repertoara

Možete odabrati pesme koje želite bilo da su to narodne ili zabavne, nove ili stare kola, džez muzika, valceri.

Sviramo i stranu muziku, filmsku muziku i sve što poželite na našem je repertoaru jer se uvek nastojimo da sve nove pesme uvrstimo u naš repertoar. Trube sviramo iz srca, osetimo muziku i emocije koje pesma nosi se uz trubače najbolje čuje. Zato svako na vašem slavlju, uz naš nastup, uživa u odličnom raspoloženju.

Trubači Koprivnica najavljuju tortu

Trubači na svadbi

Trubači na svadbi

Uz najlepšu muziku, uz najlepše pesme i kola i sjajno raspoloženje svih zvanica, bliži se trenutak kada se torta iznosi pred goste.

To je trenutak kada trubači Koprivnica nastupaju svirajući pesmu po vašoj želji. Atmosfera na slavlju se zagreva do usijanja.

Možemo svirati mikseve pesama koje ste vi odabrali. Trubači sviraju običnu oko pola sata ili duže a sve po vašim željama. U trenutku kada poželite, samo nam dajte znak i naš trubački orkestar će neprimetno napustiti svečanu salu, prepuštajuci glavnom orkestru da zabavlja goste do kasnih večernjih sati.

Trubači Koprivnica kontakt

Naš orkestar možete pozvati u bilo kom trenutku pozivom telefona klikom na dugme, slanjem poruke na Viber ili WhatsApp. Mi smo uvek tu za vas, spremni i raspoloženi da u tačno dogovoreno vreme dođemo na vaše slavlje i da vrhunskom muzikom sviranom na našim zlatnim trubama oraspoložimo sve goste a vaše veselje da bude događaj o kome se priča. Javite nam se i budite sigurni da ćemo u tačno dogovoreno vreme nastupiti na vašem slavlju.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube