Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Kopar nagrađivani orkestar za veselja

Uz trubači Kopar koji sviraju najlepše pesme, veselje može da počne. Slavlje na kome nastupa orkestar Marka Danića uvek bude najbolje u celom kraju.

Trubaci za vencanja

Majstori trube koji su svoj kvalitet pokazali na mnogobrojnim veseljima širom Slovenije, nastupima na manifestacijama kao i poznatim takmičenjima.

Trubači Kopar su pravi izbor

Pobednici festivala u Guči, orkestar Marka Danića je za vas i sve vaše goste pripremio nenadmašan repertoar trubačke muzike koje ćemo sa zadovoljstvom po vašim željama i po vašem izboru svirati na veselju.

Bilo da pravite malo ili veliko slavlje, orkestar najboljih trubača u Sloveniji će po vašoj želji nastupiti u tačno dogovoreno vreme na vašem veselju svirajući sve one pesme i kola koja najviše volite.

Trubači su uvek pozivani na najbolja i najlepša slavlja a veselja kao što su veridba, venčanje, krštenje, proslava rođendana i punoletstva, godišnjica braka, događaji su koji se najbolje slave uz zvuke trubačke muzike, uz najlepše pesme.

Upravo pozivom našeg orkestra, gosti na vašem veselju će biti zadovoljni i srećni jer će uživati u odličnoj atmosferi kakvu samo trubači Kopar mogu da prirede.

Za sve ove godine naš orkestar nastupao je na mnogobrojnim slavljima, manifestacijama i proslavama širom Evrope. Poznati smo kao najbolji trubački orkestar koji rado preporučuju ljudi iz sveta estrade, pevači, muzičari koji odmah prepoznaju naš vrhunski kvalitet.

Nastupali smo na poznatim televizijama

Nastupali smo na televizijama, u popularnim TV emisijama, na koncertima zajedno sa poznatim estradnim umetnicima.

Pozivom našeg orkestra uživaćete u najboljem veselju, u odličnoj atmosferi, savršenom izvođenju pesama i kola koja ste odabrali iz našeg bogatog repertoara trubačke muzike. Naš repertoar trubačke muzike sadrži preko 2.000 pesama i kola poređanih po kategorijama slavlja. Na taj način lako ćete pronaći pesme koje se najviše traže na veselju kakvo vi pravite.

Gosti uživaju veseleći se uz trubače

Trubači na svadbi

Trubači na svadbi

Na svakom slavlju, gosti zadovoljni nastupom našeg trubačkog orkestra i atmosferom kakvu smo stvorili uživaju deleći fotografije i snimke na društvenim mrežama.

Uz naš orkestar najbolje se slavi i veseli i to smo dokazali nebrojeno puta tokom naše karijere duge više od 20 godina.

Za vas, za vaše prijatelje za familiju i za sve koje su vam dragi i koje ste pozvali na vaše slavlje angažovanjem orkestra Marka Danića, obezbedićete odličan provod o kakvom će se pričati dugi niz godina.

Pozovite trubači Kopar

Javite nam se na 071/240-284 i uživajte u najboljem slavlju koje je pred vama. Naš trubački orkestar za vas je dostupan svakoga dana u godini. Samo je potrebno da nas pozovete, kažete vreme i mesto našeg nastupa i uživate u najboljem veselju koje je pred vama.

Kontaktirajte nas pozivom ili porukom, jednostavnim klikom na dugme na vašem ekranu i uživajte u najboljem slavlju.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube