Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Köln pobednici Guče orkestar Marka Danića

Svi znaju da se uz zvuke trube najbolje veseli a orkestar trubači Köln će u Nemačkoj rado svirati na vašem najboljem veselju.

Na slavlju je najvažnije raspoloženje gostiju. Bez dobrog raspoloženja zvanica vam od proslave nema ništa. Upravo iz tog razloga kada na veselju pozovete trubački orkestar Marka Danića garancija da će se gosti veseliti biće potpuna.

Trubači Marka Danića

Na slavljima i veseljima na kojima smo nastupali tokom naše karijere duže od 20 godina, gosti su uvek bili srećni kada su začuli zvuke naših truba, kada su se veselili uz savršene ritmove Balkana, odlične mikseve pesama i kola koje smo sa zadovoljstvom svirali.

Pozovite trubači Koln +4917617387760

Bilo da je vaše slavlje planirano kao veliko veselje na koje dolazi veliki broj ljudi ili kao manja porodična proslava, nastup najboljih trubača u Nemačkoj, orkestra Marka Danića će sve vas razveseliti i na vašem slavlju zablistati sa najvećom hitovima domaće i strane, narodne i zabavne muzike.

Ko god je sa Balkana poreklom, odlično mu je poznato da su slavlja na Balkanu popularna i da svi jedva čekaju da budu pozvani na veselje. To je upravo zato što na slavljima nastupaju trubači.

Trubačka muzika uvek je bila izvor odličnog slavlja a naš dolazak je garancija da će vaše veselje proteći u najboljem raspoloženju.

Doček gostiju uz trubači Köln najveća je čast

To je pokazatelj da cenite svoje zvanice, kada na veselje ih dočekate uz zvuke trube. Već od tog trenutka na slavlju je raspoloženje najbolje i ona se samo uvećava kako veselje odmiče a na vrhuncu veselja, kada se torta iznosi pred goste atmosfera dostiže svoj maksimum.

Trubači Köln će svoje znanje pokazati na vašem slavlju svečanom najavom iznošenje torte pred goste.

Oko vas se svi vesele kada se torta unosi u svečanu salu. Orkestar Marka Danića je prati zvucima trube, uz pesmu ili kolo po vašoj želji.

Javite nam se u svako doba godine za vas smo dostupni uvek, spremni da u tačno dogovoreno vreme sviramo na vašem slavlju.

Godine iskustva su iza nas, hiljade slavlja i nastupa dokaz našeg kvaliteta.

Pozovite nas i na vašem slavlju obezbedite vrhunski provod, broj za Nemačku je +4917617387760

Mi ćemo uvek odgovoriti na svaki vaš zahtev.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube