Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Kladovo spremni da dođu na vaše proslave

Najbolji trubači Kladovo su spremni da u bilo kom trenutku udovolje svakoj vašoj želji. Orkestar Marka Danića je najbolji trubački orkestar koji svake godine osvaja veliki broj nagrada na takmičenjima i festivalima širom Srbije i okruženja. Pobednici Guče, trubači koji nastupaju na najvećim televizijama za vas su spremili nezaboravan spektakl. Vaše slavlje biće događaj o kome će se pričati dugi niz godina.

Trubači za veselja

Najveći repertoar pesama i kola

Pesme možete odabrati iz našeg bogatog repertoara koji broji preko 2.000 numera a takođe možete birati i pesme tokom slavlja dajući nam unapred dogovoreni znak kada koju pesmu želite da čujete.

Svi koje ste pozvali na vaše slavlje sa oduševljenjem će dočekati dolazak najpoznatijeg orkestra trubača u Srbiji, orkestra Marka Danića koji uvek ispunjava sve vaše muzičke želje na najbolji i najlepši način sviranjem pesama koje podižu atmosferu na vašem slavlju.

Tubači sa bogatim iskustvom

Naše iskustvo od preko dve decenije garancija je da ćemo svaku pesmu i kolo odsvirati najbolje. Trubači Kladovo rado se pozivaju na koncerte poznatih estradnih umetnika, na događaje, narodna okupljanja kao i privatna i poslovna slavlja.

Za vaše srećne i radosne trenutke, za svadbe, venčanja, punoletstva, krštenja najbolji trubači Srbije su spremni da po vašoj želji i po vašem pozivu dođu u tačno dogovorenom trenutku kako bi nastupili sa najvećim repertoarem trubackih pesama u Srbiji.

Sviramo sve vrste pesama – izvornu muziku, starogradsku muziku, narodnu muziku, valcere, džez muziku, pop i rok muziku, klasičnu i modernu muziku. Hitovi se nižu jedan za drugim u neprekidnom miksu najboljih pesama i kola kakve se samo poželeti mogu.

Trubački orkestar Marka Danića uvek se trudi da maksimalno zadovolji sve želje domaćina i slavljenika a da gosti uživaju u odličnom raspoloženju uz najbolje pesme koje se sviraju iz naših zlatnih truba.

To je sve moguće jer je cilj našeg orkestra najbolja zabava što dokazujemo nastupima na kojima ste verovatno imali prilike da prisustvujete.

Svi članovi našeg orkestra potiču iz trubačkih porodica u kojima se neguje ljubav prema ovom prelepom instrumentu.

Da bi ste na vašem slavlju imali najbolje trubače koje preporučuju, sve što je potrebno jeste da pozovete broj telefona sa ekrana, pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp klikom na dugme ikonice koju vidite ispred sebe i u tačno dogovorenom trenutku orkestar najboljih trubačkih umetnika biće na vašem slavlju.

Trubači u Kladovu na vašem slavlju

Nastupamo kod kuće, pratimo svatove kada se ide po mladu, nastupamo kod opštine i kod crkve kao i na svadbenom slavlju.

U svakom trenutku orkestar Marka Danića vama je na raspolaganju da nas pozovete, da kažete kada želite da orkestar da nastupi. Upravo ćemo u tom trenutku zasvirati pesme koje se vi poželeli.

Gosti uživaju uz trubači Kladovo

Gosti su uvek bili prezadovoljni kad uživaju u odličnom veselju na kome nastupaju pobednici Guče. Deliće se fotografije i video snimci na društvenim mrežama i svi vaši poznanici i prijatelji koji nisu prisustvovali vašem slavlju će biti u prilici da uživaju u sjajnoj atmosferi gledajući snimak sa vašeg veselja.

Da bi ste uživali uz najbolju muziku, potrebno je da nam se javite i da kažete u koje vreme očekujete da se trubači pojave na vašem slavlju. Budite sigurni da će naš orkestar u potpunosti ispoštovati sve vaše želje i na vašem veselju nastupiti upravo onda kada ste predvideli.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube