Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Kladovo povod su za najbolje slavlje

Proslave rođendana, punoletstva kao i mnogih drugih veselja, povod su da se trubači Kladovo pozovu. Naš orkestar će uvek u tačno dogovoreno vreme nastupiti na vašem slavlju da najboljom muzikom ulepša svaki trenutak.

Kada se okupite sa svojim familijom iz Srbije i inostranstva i sa prijateljima da svi zajedno u Kladovu proslavite najlepše trenutke, Marko Danić će sa orkestrom najboljih trubača ispuniti svaku vašu želju.

Zato kao i mnogi drugi domaćini na čijim smo veseljima nastupali tokom naše višegodišnje karijere i na vašem slavlju pokazaćemo pun kvalitet prave trubačke muzike. Pesme i kola kakva se mogu čuti na najpoznatijem festivalu trubačke muzike u Guči upravo će na vašem slavlju pokrenuti lavinu pozitivne energije.

Repertoar pesama i kola trubači Kladovo

Orkestar Marka Danića je za vas pripremio nezaboravan repertoar pesama i kola koje će pokazati da su trubači Kladovo najbolji izbor.

Kod nas možete birati pesme i kola, domaću i stranu muziku, narodnu i zabavnu pa i klasične pesme, filmsku muziku i valcere.

Sviramo i džez muziku a vaše je samo da nas pozovete i kažete datum kada pravite veselje. Naš iskusan trubački orkestar će veoma rado vam pružiti sve informacije kako biste iz prve ruke znali kada se sve trubači pojavljuju na veselju, dali nam svoje predloge i sugestije kao i želje koje ćemo mi uvek ispuniti.

Sjajan izgled trubačkog orkestra

Trubački orkestar Marka Danića može doći odeven u svečana odela kao i narodnu nošnju na vama je da odaberete izgled trubačkog orkestra koji najviše odgovara vašem slavlju.

Znajući da će na vašem veselju nastupiti najpopularnije trubački orkestar u Srbiji koji je svoj kvalitet pokazao pobedom na festivalu u Guči, nastupima na popularnim televizijama, reality emisiji Parovi, Žikina šarenica, vaši gosti uživaće od prvog trenutka slavlja.

Kad trubači Kladovo dođu na vaše veselje gosti će osetiti odmah tu slavljeničku atmosferu koja se širi kako se zvuci naših truba viore nad gostima.

Tradicija muzičke umetnosti

Svirajući trubu iz srca, orkestar Marka Danića usvaja ljubav prema trubi i nastavlja tradiciju svojih predaka od kojih smo učili da sviramo ovaj predivan instrument. Zato ćemo na vašem slavlju pokazati lepotu izvorne trubačke muzike, zajedno sa vama proslaviti vaše srećne i radosne trenutke i još jednom pokazati kvalitet orkestra koji cela Srbija prepoznaje po sjajnim nastupima na svim vrstama slavlja.

Pozovite nas mi uvek dolazimo

Trubači Kladovo dolaze na vaše veselje da oraspolože sve vaše goste i da uz odlične zvuke trube vaše slavlje ostane događaj za pamćenje.

Pozovite nas i uživajte u svim trenucima slavlja uz najlepše zvuke pesama i kola, uz popularne mikseve koji će atmosferu na vašem veselju dovesti do usijanja.

Trubači Kladovo dolaze u tačno dogovoreno vreme i sve što je potrebno jeste da nam se javite a mi ćemo po dogovoru nastup započeti na mestu odakle slavlje kreće.

Pozovite nas putem telefona, Viber-a ili WhatsApp-a, kliknite na dugme na dnu vašeg ekrana i uživajte u sjajnom izvođenju našeg orkestra.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube