Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Kladovo orkestar najbolji za vaša veselja

Teško se veselja mogu zamisliti bez muzike jer muzika je nešto što zapravo čini veselja, što ljudima popravlja raspoloženje jer emocije su oduvek bile povezane sa zvukom.

Trubači Marka Danića

Zato se uz pesme i muziku slavilo od pamtiveka a jedan instrument istakao se po svojoj snazi, po svojoj lepoti i postao najvažniji instrument bez koga se ne može zamisliti veselje. Tako se bez orkestra trubači Kladovo ne može zamisliti ni jedno slavlje.

Naš orkestar uvek svi pozivaju, rado nas preporučuju svojoj familiji i prijateljima i svi koje budete pitali reći će vam da su trubački orkestar Marka Danića najbolji trubači Srbija.

Dobar glas o orkestru koji redovno pobeđuje na festivalu u Guči se pročuo kako u Srbiji tako i širom regije pa tako često imamo pozive da gostujemo i u drugim državama bivše Jugoslavije a često nas pozivaju i ljudi koji su otišli da žive i rade u zapadnoj Evropi.

Svi će vaši gosti uz nastup našeg orkestra osetiti pravu radost i toplinu emocije jer Marko Danić i njegov proslavljeni trubački orkestar sviraju sve pesme i kola koje poželeti možete.

Od nas možete poručiti i domaću i stranu muziku, izvornu, kafansku, starogradsku muziku kao i najnovije hitove sa estrade. Isto tako možete biti sigurni da će naš orkestar sa vrhunskim zadovoljstvom svirati sve pesme koje vi najviše volite.

Svi nas hvale i preporučuju jer smo se dokazali na svim vrstama slavlja i veselja.

Za nas nije bitan dan ni sat niti doba godine. Za nas je samo važno da se vi najbolje provedete a upravo uz gostovanje pobedničkog orkestra na vašem slavlju vašoj radosti i sreći neće biti kraja.

Najbolji trubači Srbije garantuju najbolji provod. Sve što je potrebno jeste da nam se javite i da budete spremni da trubači nastupe na vašem veselju sa izabranim pesmama i kolima koja ste vi poželeli.

Sa trubačima slavlje je potpuno, vrhunsko i rado će svi poželeti da se ponovo nađu kao gosti na veselju na kome nastupaju trubači Marka Danića.

Trubaci za vencanje

Svi vi koji uživate u najboljem zvuku trube odlično znate kako možete angažovati vrhunski trubački orkestar za vaše veselje.

Pozovite trubači Kladovo

Dovoljan je samo poziv pritiskom na dugme telefona, Viber-a ili WhatsApp-a na vašem ekranu i automatski ćete pozvati naš broj telefona ili poslati poruku. Mi smo uvek tu za vas spremni da ispoštujemo svaki vaš zahtev i vašu želju.

Naše su cene najpovoljnije i u to se možete uveriti kada pozovete trubači Kladovo na svoje veselje.

Javite nam se da uživate u sjajnom raspoloženju i odličnom provodu o kome će se pričati dugi niz godina.

Pozovite trubače Marka Danića i obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunsko slavlje.