Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Karlovac povoljna cena za vas – vrhunski trubački orkestar

Za odlična veselja, za najbolje raspoloženje i za slavlje o kome se priča dugi niz godina angažuje trubači Karlovac, orkestar koji se od svih najčešće poziva na sve vrste proslava.

Trubači snimanje Novogodišnjeg programa

Bilo gde u Hrvatskoj da se pravi veselje, budite sigurni da su trubači orkestra Marka Danića uvek bili pravi izbor.

Uz vesele zvuke trube, uz odličan izbor pesama i kola i repertoar koji broji preko 2.000 numera, možete biti sigurni da će svaki gost vašeg slavlju uživati uz omiljene pesme u sjajnom izvođenju najboljeg trubačkog orkestra. Učinićemo da se vaši gosti, familija, prijatelji vesele u odličnim izboru pesama koje ste vi odabrali.

Uz trubači Karlovac o slavlju se priča

Uz odličnu muziku, slavlje će biti događaj o kome će se pričati i govoriti da će svi u vašem gradu znati da ste vi upravo taj domaćin koji je priredio veselje lepše od svih.

Zvuci naših truba mogu se čuti u celoj regiji i zato smo orkestar koji gostuje na najvećim televizijama u popularnim emisijama.

Pratimo estradne zvezde na njihovim koncertima, nastupamo na manifestacijama, osvajamo pobede na takmičenjima.

Prvaci festivala u Guči

Trubači Marka Danića pobednici su festivala u Guči. Orkestar koji se uvek rado poziva da slavlja bude lepše i bolje. Naši nastupi poznati su i u mnogim drugim državama u Evropi jer smo često po pozivu nastupali u Švajcarskoj, Nemačkoj, Austriji kao i u Italiji, Holandiji.

Naš orkestar sastavljen je od vrsnih majstora trube, trubača koji gaje ljubav prema ovom instrumentu i svi su poreklom iz poznatih trubački porodica.

Generacije trubača su pred vama spremno čekaju da pozovete najbolje trubači Karlovac. Svojim najdražim možete potvrditi da će veselje biti najbolje, kao što smo to učinili bezbroj puta tokom naše karijere duže od 20 godina.

Na vašem slavlju trubači Karlovac će svirati najbolje i najlepše

Pesme, kola, hitovi trubačke muzike, popularne domaće i strane izvođače, sve po vašim željama sviramo i u vreme kad želite.

Možete se sa nama unapred dogovoriti koje pesme želite da sviramo u određenim trenucima slavlja i mi ćemo uvek ispoštovati vaš redosled pesama i kola.

Uz trubači Karlovac nazdravlja se i veseli, zato slavlje traje do kasnih večernjih sati.

Trubači na svadbi

Trubači na svadbi

Trubači Karlovac kontakt

Za događaj koji se pamti, za uživanje u odličnoj atmosferi, pozovite najbolje trubače u Hrvatskoj jer imate garanciju da će sve proteći upravo onako kako ste poželeli.

Naš trubački orkestar možete kontaktirati putem telefona, Vibera ili WhatsApp-a pozivom ili slanjem poruke tolikom na dugme na vašem ekranu.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube