Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Hamburg najbolji okrestar u Nemačkoj

Na vrhunskim slavljima, na najboljim veseljima, na događajima o kojima će se pričati dugi niz godina trubači Hamburg nastupaju da sa vama, sa vašim prijateljima, rođacima i svima do kojih vam je stalo se svi zajedno provesele uz sjajne trubačke hitove, pesme sa estrade, zabavnu i narodnu muziku, kola i džez muziku valcere i sve što poželite.

Trubači Marka Danića nastupaju na venčanju

Naši hitovi, sastavljeni u mikseve popularnih pesama i kola su ono što se očekuje na svakom slavlju.

Trubači Hamburg tu su za vas da ulepšaju vaše srećne događaje, da u svakoj prilici oraspolože vas i vaše prijatelje svirajući odlične hitove koje svi tako željno čekaju.

Pozovite najbolje trubače u Nemačkoj +4917617387760

Veselje bez trubača nije pravo veselje. To će vam potvrditi svako ko je pokušao da napravi slavlje i nije u tome uspeo, jer je imao događaj na kome su se gosti družili, na kome su pričali svoje doživljaje ali se nisu veselili.

Nisu se veselili zato što je pravo veselje u Nemačkoj upravo uz trubače a orkestar Marka Danića na vašim slavljima sa vrhunskim raspoloženjem dočekuje kumove, prijatelje, familiju. Zajedno sa svatovima odlazimo po mladu, nastupamo u u crkvi nakon venčanja kao i na svadbenoj proslavi.

Trubači Marka Danića

Trubački orkestar Marka Danića popularan je nakon pobeda na festivalima u Guči, nastupa na mnogim manifestacijama, gostovanjima na televizijama.
Svi vaši gosti su sigurno gledali rijaliti Parovi i videli dolazak našeg orkestra kako uspešno podiže atmosferu u emisiji.

Radio-televizija Srbije i naše gostovanje u emisiji Žikina šarenica su veoma gledani i zato nam je posebna čast da i na slavljima koje vi organizujete nastupimo i pokažemo svoje znanje, kvalitet, da zajedno sa svojim prijateljima uživate u odličnim pesmama i kolima i da na vašem veselju bude atmosfera kakva vlada na proslavama širom Balkana.

Pozovite trubači Hamburg +4917617387760

Svi koji u Nemačkoj dugi niz godina žive, u kojoj su zasnovali i porodice, žele da zadrže svoj identitet. Žele da na slavljima koja prave i na koja pozivaju familiju iz otadžbine nastupe pravi trubači koji su popularni na Balkanu.

Zato su naši majstori trube za vas i za vaše prijatelje spremili odličan izbor pesama i kola uz koje ćete se najbolje veseliti.

Veselje uz trubače traje do kasnih večernjih sati a vaše je samo da nam kažete vreme i mesto našeg dolaska.

Recite nam lokaciju i termin i mi ćemo doći upravo kad vi želite.

Trubači orkestar Marka Danića će iskoristiti ovu priliku da još jednom pokažu svoj kvalitet, znanje i svoje iskustvo i na vašem slavlju i zablistaju savršenim pesmama, hitovima koje svi sa nestrpljenjem očekuju.

Javite nam se i uživajte u odličnom izboru pesama i kola koja smo priredili za vas.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube