Trubači Marka Danića

Prva truba Guče – Trubači za venčanja, svadbe, punoletstva i ostala slavlja

063 84 48 891 | 064 50 72 955

Trubači Düsseldorf +4917617387760 ispuniće sva vaša očekivanja

Kad znate ko su najbolji trubači Düsseldorf, tada je lako napraviti vrhunsku proslavu jer sve što je potrebno jeste da nam se obratite.

Orkestar Marka Danića sa velikim zadovoljstvom očekuje vaš poziv jer je kvalitet naše muzike poznat širom Nemačke.

Na vašim slavljima, proslavama povodom punoletstva, veridbe, venčanja, godišnjica braka, krštenja ili nekog drugog veselja najbolji trubački orkestar će svirati pesme i kola po vašim željama.

Trubači na svadbi

Trubači na svadbi

Uz trubači Düsseldorf veselite se, radujete, proslavljate srećne i radosne trenutke znajući da je naš orkestar upravo najbolji koga svi rado pozivaju na svoja slavlja.

Veliki majstori trube orkestar Marka Danića je osvojio mnoge nagrade i priznanja. Na festivalima u Guči, osvojili smo nagradu za najbolju trubu, najbolje odsvirano kolo. Naše vitrine krase pehari i medalje, priznanja sa mnogih festivala i manifestacija.

Na narodnim okupljanjima uvek jer naš orkestar jedan od učesnika koji svojim poznavanjen izvorne narodne muzike oduševljava sve u publici.

Pozovite trubači Nemačka +4917617387760

U Nemačkoj se naš orkestar često može čuti na veseljima, na proslavama jer nas uvek domaćini preporučuju svojim prijateljima. Uvereni u lepotu slavlja na kojima nastupaju trubači Düsseldorf, svako vaše veselje biće događaj o kome će se pričati, koga će se gosti rado sećati.

Poziv orkestra koji je svoje znanje i kvalitet stekao dugogodišnjim radom i trudom nećete pogrešiti. Svi članovi našeg orkestra poreklom su iz poznatih trubačkih porodica koje su se proslavile generacijama vrsnih trubačkih majstora.

Vaše je samo da pozovete orkestar za koga svi potvrđuju da je najbolji i vaše će veselje biti najlepši događaj u čitavom kraju.

Bilo da je vaše slavlje veliko ili malo dolazak našeg orkestra je garancija da ćete uživati do kasnih večernjih sati.

Trubači Düsseldorf najavljuju tortu, dočekuju i ispraćaju, sviraju po vašoj želji u bilo kom trenutku kada to od nas zatražite.

Možemo svirati u kontinuitetu ukoliko želite ili u ključnim momentima vašeg veselja.

Svaki naš nastup praćen je odličnim raspoloženjem i uvek je dolazak trubači Düsseldorf garancija da će vaše slavlje biti najbolje.

Pozovite trubači Düsseldorf

Naš broj za Nemačku je +4917617387760

Javite nam se putem telefona ili klikom na dugme za Viber i WhatsApp i budite sigurni da će nastupiti vrhunski trubači orkestra koji je poznat u celoj Nemačkoj i naravno na Balkanu.

Pogledajte naše nastupe

Trubači Marka Danića video galerija

Društvene mreže

FacebookInstagramlinkedInTwitterYoutube